Chris Brown a fost arestat la Paris, sub acuzația de viol!

Chris Brown a fost arestat la Paris, sub acuzația de viol!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Cântărețul R&B a fost arestat luni pe când se află în capitala Franței, după ce o femeie în vârstă de 24 de ani l-a acuzat pe acesta că a violat-o ]n seara zilei de 15 ianuarie la un hotel.

Chris Brown in concert

Chris Brown și alți doi bărbați – unul dintre aceștia se zvonește că ar fi bodyguardul lui – se află momentan în custodia poliției pariziene pentru interogatoriu și investigații.

Cântărețul american și victima s-ar fi întâlnit la Le Crystal, un club VIP de noapte din apropierea celebrului boulevard Champs-Elysees, ulterior ea ducând-o într-o cameră din hotelul Mandarin Oriental, unde a avut loc atacul. Femeia susține că Brown a atacat-o în clipa în care s-au separat de anturajul lor.

Procurorii francezi au două opțiuni: să îl elibereze pe Chris Brown și pe ceilalți doi bărbați arestați sau să deschidă o investigaței criminal asupra cazului. Reprezentanții artistului american de la Sony Music nu au eliberat niciun comunicat momentan prin care să își prezinte poziția oficială vizavi de gravele acuzații aduse acestuia.

 Cu toate acestea, cântărețul a negat cu vehemență acuzațiile aduse, susținând faptul că femeia minte cu nerușinare. De asemenea, Chris Brown a declarat că o va da în judecată pe aceasta.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu cancer!
Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu cancer!
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.