Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au logodit!

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger s-au logodit!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

La început de noiembrie el și-a finalizat divorțul de Anna Faris, cu care a fost căsătorit timp de 8 ani și cu care are un fiu, Jack, născut în 2012. La mijlocul lui decembrie – pe 13, mai exact - și-a confirmat relația cu Katherine Schwarzenegger, fiica mai mult decât celebrului Arnold, postând în ziua în care ea a împlinit 29 de ani. Asta după ce s-au afișat, cuminte și discret, pentru prima oară împreună, în iunie anul trecut și au petrect vara aproape nedespărțiți.

Iar acum, la o lună după confirmarea relației în ochii presei și a fanilor, ea a acceptat cererea lui în căsătorie.
Chris Pratt a fost cel care a făcut publică frumoasa veste, prin intermediul contului său de Instagram, printr-o postare mai mult decât emoționantă. “Dulce Katherine, sunt atât de fericit că ai spus DA! Sunt încântat și emoționat că mă voi căsători cu tine. Sunt mândru să trăiesc, curajos, în credință, alături de tine. Să începem!”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go!

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt) on

Cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât mama viitoarei mirese, Maria Shriver, fosta soție a lui Arnold Schwarzenegger. “Sunt ambii extrem de serioși în ceea ce privește relația lor și extrem de plini de speranță în ceea ce privește viitorul lor împreună. Chris și Katherine sunt extrem de fericiți împreună, extrem de compatibili și au foarte multe lucruri în comun“ – a declarat o sursă din apropierea proaspăt logodiților. 

Articolul urmator
Alex Bogdan a făcut mărturisiri despre relația cu Grațiela, soția lui Andrei Duban. „Am fost cu Grațiela trei ani de zile"
Alex Bogdan a făcut mărturisiri despre relația cu Grațiela, soția lui Andrei Duban. „Am fost cu Grațiela trei ani de zile"
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?
Incepe quiz
Ai fost un Grinch sau un Mos Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.