Chrissy Teigen și John Legend se pregătesc să devină, din nou, părinți!

Chrissy Teigen și John Legend se pregătesc să devină, din nou, părinți!

Alida Enache

A ieșit, în sfârșit, soarele și pe strada lor! La doi ani după ce și-au pierdut fiul, în 2020, Chrissy Teigen și al ei soț, John Legend, se pregătesc să devină, din nou, părinți. Minunata veste a fost dată chiar de către modelul american pe pagina personală de Instagram.

UPDATE 19 septembrie: Pe 15 septembrie 2022, soția cântărețului John Legend a fost prezentă la summitul „A Day of Unreasonable Conversation”, eveniment în cadrul căruia s-a confesat în legătură cu experiența trăită în urmă cu doi ani. Și-a făcut curaj și a dezvăluit detalii pe care nu a dorit să le facă publice până acum. Se pare că „pierderea de sarcină”, așa cum a numit-o în 2020, a fost, de fapt, un avort. Situația a fost mai complicată decât a lăsat să se înțeleagă în acești doi ani plini de emoții diverse. Iată ce a declarat modelul:

„În urmă cu doi ani, când eram însărcinată cu Jack, al treilea copil al meu, a trebuit să iau o mulțime de decizii dificile și sfâșietoare. Pe la jumătatea sarcinii a devenit foarte clar că el nu va supraviețui și că nici eu nu voi supraviețui fără o intervenție medicală. Hai să spunem ce a fost: A fost un avort. Un avort pentru a-mi salva viața, fiindcă acel copil care nu avea absolut nicio șansă. Și, ca să fiu sinceră, nu am pus niciodată, niciodată, cap la cap asta până, de fapt, acum câteva luni.”, a mărturisit aceasta.

Modelul Chrissy Teigen și cântărețul John Legend îmbrăcați elegant cu rochie albă și cămașă albă cu picățele.

Problemele de atunci nu i-au dat voie să gândească limpede și să conștientizeze că a făcut o întrerupere de sarcină, care este total diferită de un avort spontan. În prezent vede lucrurile altfel, după ce soțul ei i-a fost alături și a ajutat-o să își dea seama ce s-a întâmplat cu adevărat.

„Am tăcut, simțindu-mă ciudat că n-am înțeles așa ceva. Am spus lumii că am avut un avort spontan, lumea a fost de acord că am avut un avort spontan, toate titlurile au spus că a fost un avort spontan. Și am devenit foarte frustrată că nu am spus, în primul rând, ce a fost, și m-am simțit prostuță că mi-a luat mai bine de un an să înțeleg de fapt că am avut un avort.”, a continuat confesiunea sa.

Pare că tot greul a trecut și cuplul poate aștepta în liniște venirea pe lume a următorului copil. Chrissy Teigen este însărcinată pentru a patra oară, iar acum lucrurile sunt sub control, după cum a declarat chiar ea pe rețelele sociale.

----

Ultimii ani au fost de-a dreptul copleșitori pentru Chrissy Teigen (36 ani), după cum declară chiar ea, dar acum pare că soarta îi surâde din nou. Frumoasa soție a cântărețului John Legend se pregătește să aducă un alt copil pe lume. Ea a făcut o postare specială pe Instagram cu o fotografie în care i se vede burtica de graviduță, căreia i-a atribuit un mesaj de-a dreptul emoționant.

Imagine cu Chrissy Teigen și John Legend într-un restaurant

„Ultimii câțiva ani au fost un amalgam de emoții, dar bucuria ne-a umplut din nou casa și inimile. Un miliard de injecții mai târziu (făcute în picior în ultima vreme, după cum puteți observa), avem încă un copil pe drum. La fiecare control îmi spuneam că, ok, dacă este sănătos, voi face anunțul.

Apoi răsuflam ușurată după ce auzeam bătăile inimii și decideam că am emoții prea mari, încă Nu cred că voi ieși vreodată de la o programare cu mai mult entuziasm decât emoții, dar până acum totul este perfect și mă simt plină de speranță și extraordinar. Ok, a fost foarte greu să țin secretul ascuns atât de mult timp”, a scris ea în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Internauții din lumea-ntreagă s-au bucurat să audă o astfel de veste, așa că au început să o scalde pe viitoarea mămică în felicitări, în secțiunea de comentarii. 

"Felicitări! Sunt atât de fericit pentru voi", "Mazel !!!! Atât de fericit pentru voi", "Felicitări, Chrissy! Sunt atât de fericită pentru tine și John!", "Felicitări 💞 Vă iubesc  Sunteți atât de puternici 💕✨", sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Chrissy Teigen și John Legend, tragedia care le-a umbrit existența

Din păcate, anul 2020 a adus o tragedie cumplită în viață cuplului Chrissy Teigen - John Legend. Cei doi îndrăgostiți și-au pierdut atunci fiul, pe Jack, la doar 20 de săptămâni de sarcină. Modelul a suferit un avort spontan, însă înainte de asta a fost internată în spital din cauza unei hemoragii, fiind diagnosticată cu abrupție parțială placentară. Starea ei de sănătate nu era deloc îmbucurătoare la vremea aceea, iar pierderea copilului nu a făcut decât să le frângă inima atât ei, cât și soțului ei.

”Suntem șocați și ne aflăm în acea durere de care doar auzi, acea durere pe care nu ai mai simțit-o până acum. Nu decidem niciodată numele copiilor înainte ca ei să se nască, însă pentru un anume motiv, începusem să îi spunem micuțului din burta mea Jack. Jack a încercat atât de mult să facă parte din familia noastră și va face partea din ea pentru totdeauna. Îmi pare atât de rău că primele tale momente de viață au fost atât de complicate și că nu am putut să îți oferim casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Te vom iubi întotdeauna”, a scris ea la vremea aceea pe Instagram.

Imagine cu Chrissy Teigen alături de Jogn Legend și cei doi copii ai lor la restaurant

Chrissy Teigen și John Legend (43 ani) sunt căsătoriți din anul 2013 și mai au împreună alți doi copii: pe Luna (6 ani) și pe Miles (4 ani). 

Citește și: 10 celebrități care au recunoscut cât de mult au suferit când s-au despărțit de partenerii lor

Surse foto: Instagram, Instagram, InstagramInstagram

Surse articol: CNN, Usmagazine, BridesJustjaredPeople

Articolul urmator
Olivia Newton John a murit, la 73 de ani
Olivia Newton John a murit, la 73 de ani
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?
Incepe quiz
Cate sanse ai sa iti intalnesti alesul inimii de Anul Nou?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.