Cinci pierderi de sarcină, șase copii ca niște îngeri și o căsătorie de vis. Totul despre James Van Der Beek și soția sa

Ramona Jurubita

Producătoarea de film Kimberly Brook (40 de ani) și actorul James Van Der Beek (45 de ani) au o relație care durează de 13 ani și s-au căsătorit la un an de la prima întâlnire. Nicio provocare nu a fost atât de mare, încât să diminueze iubirea dintre ei, așa că au rezistat eroic mai bine de un deceniu.

Acum au împreună o familie numeroasă, iar toți cei șase copii au părul blond, creț și pielea extrem de albă, asemeni unor îngerași. Fotografiile în care apar toți zâmbitori nu trădează tristețea pe care au simțit-o când au trecut prin cele mai grele clipe ale vieții lor. Soția lui James Van Der Beek a pierdut mai multe sarcini de-a lungul căsniciei lor, până să ajungă în formula de astăzi.

Vezi în galeria foto povestea lor de viață:

Viața lui Kimberly Brook înainte de James Van Der Beek

Viața lui Kimberly Brook înainte de James Van Der Beek

A fost întotdeauna o femeie plină de energie și i-a plăcut să aibă un stil de viață sănătos. Wellness-ul este pasiune pe care și-a cultivat-o până în prezent. Acum are un cont de Instagram unde a strâns peste 200.000 de urmăritori care îi admiră stilul de a trăi și optimismul care o caracterizează.

Este zodia Berbec și s-a născut pe 22 martie 1982. A copilărit și a făcut liceul în Seabeck, Washington, apoi a urmat cursurile Universității de Stat din Washington, obținând o diplomă în Comunicare, cu specializarea Sociologie. De asemenea, are diplome în nutriție, publicitate, construirea de case ecologice și consiliere strategică.

Ulterior, s-a mutat în Los Angeles, iar viața ei s-a schimbat considerabil, așa cum a declarat.

„A fost în LA, unde lumea a devenit mică. Am fost introdusă în noi procese de gândire, culturi și moduri de viață. Oamenii despre care am citit în divertisment, afaceri și politică s-au transformat în cunoștințe, prieteni și uneori parteneri de afaceri.”, a spus ea într-un interviu acordat în 2020 pentru People.

Viața lui James Van Der Beek înainte de Kimberly Brook

Viața lui James Van Der Beek înainte de Kimberly Brook

Destinul a făcut ca ambii parteneri să vină pe lume în aceeași lună. Starul s-a născut pe 8 martie 1977, în ChesHire, New Haven, Connecticut, SUA. A cochetat cu actoria de când era copil și a ajuns cunoscut odată cu rolul său din serialul „Dawson's Creek”. S-a făcut remarcat și prin intermediul prestației de la „Dancing With The Stars”.

Actorul a mai fost căsătorit înainte de a se întâlni cu iubirea vieții lui. A cunoscut-o pe Heather McComb în 1998 și au făcut nunta după cinci ani de relație, în Malibu, pe 5 iulie 2003. Mariajul lor a durat doar șase ani și au divorțat în 2010, pe motiv că nu erau compatibili. Nu au avut copii împreună, așa că le-a fost ușor să o ia pe drumuri separate.

Are și simțul umorului bine dezvoltat, fiindcă în iulie 2019 a postat această fotografie cu el din adolescență și a scris în glumă următorul mesaj: „Iată de ce nu am fost un idol al adolescenților până când nu am trecut de adolescență”.

Începutul poveștii de iubire

Începutul poveștii de iubire

Kimberly Brook și James Van Der Beek s-au întâlnit în Israel, în 2009, la un Centru de Cabala, unde Kimberly călătorise cu profesorul ei de Cabala. A fost dragoste la prima vedere și s-au căsătorit după numai un an de relație.

1 august 2020 a fost ziua care i-a legat pentru totdeauna și s-au bucurat atunci de o ceremonie intimă la Centrul Kabbalah, care se afla lângă Dizengoff Plaza din Tel Aviv, Israel.

Au vrut dintotdeauna ca iubirea lor să înflorească și să aducă pe lume alte suflete care să le calce pe urme. Din păcate, vedeta a suferit cinci avorturi, iar ultimul dintre ele i-a pus și viața în pericol.

Citește și: "Am pierdut nouă copii prin avort spontan". Sharon Stone își împărtășește povestea sfâșietoare de viață

Încercarea vieții lor

Încercarea vieții lor

25 iunie 2020 a fost o zi îngrozitoare pentru cei doi îndrăgostiți, care au crezut că moartea îi va despărți. Kimberly Brook a avut atunci nevoie de mai multe transfuzii de sânge pentru a supraviețui, după ce a pierdut o sarcină care era aproape de termen.

„Viața mea era în pericol. Ceea ce mi-a salvat viața au fost transfuziile de sânge, oamenii care au donat sânge. Fără ei, probabil că nu aș fost aici.”, a mărturisit experta în sănătate.

La scurt timp după acest episod dureros, cuplul și-a început colaborarea cu Asociația Crucea Roșie Americană pentru a crește gradul de conștientizare și a încuraja donarea de sânge.

Surse foto: InstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagramInstagram

Surse articol: AmomamaTodayPeople

Articolul urmator Cum și-au serbat Andreea Berecleanu și soțul ei cinci ani de la căsătorie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.