Cine este Iulia Mîzgan, femeia care l-a făcut tată pe Tudor Chirilă

Cine este Iulia Mîzgan, femeia care l-a făcut tată pe Tudor Chirilă

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Tudor Chirilă - actor, muzician, compozitor și producător - este fiul actriței Iarina Demian și al comentatorului sportiv Ioan Chirilă și a venit pe lume la data de 28 mai 1974.

Deși este o prezență constantă sub luminile reflectoarelor – la emisiunea la care este jurat, „Vocea României” –, pe scenele unde își ține concertele cu trupa lui, pe scena teatrelor și pe platformele de social media prin postări extrem de controversate legate de conducerea actuală a țării, Tudor Chirilă a ales – și a reușit cu brio – să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor.

Despre viața lui profesională și despre afinitățile lui politice știm multe, dar despre viața lui particulară nu avem prea multe detalii. Dar vă împărtășim și vouă, în cele ce urmează, din puținul pe care îl cunoaștem și noi, despre femeia care îi stă alături lui Tudor Chirilă din anul 2012 și despre micuța și frumoasa lor familie.

Tudor-Chirila-Iulia-Mizgan

Sursa foto: Instagram

Iulia Mîzgan este numele celei care a reușit să îl cucerească pe rebelul rockului românesc, Tudor Chirilă. S-a născut la Bistrița, a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din București și lucrează ca om de marketing și relații cu publicul pentru un post de radio din Capitală. Tânăra în vârstă de 31 de ani, de o frumusețe naturală rară, i-a dăruit solistului trupei Vama doi copii, ambii băieți. Cel mai mare dintre ei s-a născut la finalul anului 2014 – în luna noiembrie, mai exact – , iar cel de-al doilea a venit pe lume în vara anului 2016.

Ambele sarcini au fost păstrate secret până aproape de momentul venirii pe lume a copiilor – lucru pe care extrem de puține persoane publice reușesc să îl facă în ziua de astăzi.

Tudor Chirila si fiul la mare

Sursa foto: Instagram

„Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât și mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional” - a fost declarația sinceră a lui Tudor Chirilă atunci când a fost întrebat dacă va deveni tată pentru a doua oară, după ce a apărut la un eveniment monden, de mână cu iubita lui însărcinată.

Sursa foto: Instagram

Cu toate că a ales să își țină cât mai pentru el și ai lui oameni apropiați detaliile vieții de familie, Tudor Chirilă, extrem de activ pe contul de Instagram pe care îl deține - unde postează fotografii numai una și una extrem de artistice -, mai pune, din când în când, poze și cu Iulia, femeia care l-a învățat ce este dragostea cu adevărat și care i-a dăruit cele mai frumoase cadouri ale vieții lui, cei doi fii, ale căror nume nu le-a dezvăluit încă presei.

Sursa foto: Instagram

Și Iulia este o prezență destul de activă pe Instagram, unde a reușit să strângă până în prezent circa 4.000 de urmăritori, iar postările ei îi aduc mii de like-uri de fiecare dată. Și nu e de mirare, doar uitați-vă ce fotografii frumoase pune!

Sursa foto: Instagram

Iulia a pus în vara anului trecut o poză cu cei doi frățiori Chirilă jucându-se cuminți în casă! Cât de mari s-au făcut băieții! Parcă mai ieri venise pe lume cel mic! Un utilizator de Instagram a întrebat-o pe mândra mamă care sunt numele celor doi, dar ea a evitat, elegant, să îi ofere un răspuns la această întrebare, până în ziua de astăzi.

Fiii lui Tudor Chirila jucandu-se in casa

Sursa foto: Instagram

Fotografiile lor reușesc să strângă mii de like-uri în timp record, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care solistul Vama și Iulia Mîzgan vor decide să arate lumii chipurile drăgălașe ale micuților și să dezvăluie numele acestora. Cel mai probabil va mai dura ceva timp până se va întâmpla acest lucru.

Între timp, nu putem decât să așteptăm și să ne bucurăm pentru el și pentru viața frumoasă și discretă de familie pe care o duc cei doi de câțiva ani și să le dorim să aibă parte, în continuare, numai de zile senine și amintiri de neuitat alături de cei mai dragi oameni.

Articolul urmator
Viața maestrului Tudor Gheorghe, un munte de talent, îmbinat cu răbdare, dedicare și profesionalism: „Dăruiesc mai mult din prea plinul pe care mi l-a dat Dumnezeu”
Viața maestrului Tudor Gheorghe, un munte de talent, îmbinat cu răbdare, dedicare și profesionalism: „Dăruiesc mai mult din prea plinul pe care mi l-a dat Dumnezeu”
Cine este ingerul tau pazitor?
Incepe quiz
Cine este ingerul tau pazitor?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (45)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.