Cine este și cu ce se ocupă superba Ioana Marcu, femeia care i-a dăruit 2 băieți lui Ciprian Marica

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Află totul despre Ioana Marcu, frumusețea blondă care îi stă alături fostului mare fotbalist al României Ciprian Marica, în vârstă de 35 de ani, și care, din nefericire, a ajuns pe prima pagină a tuturor ziarelor, după ce acesta a înșelat-o.

Cine este Ioana Marcu

Ioana Marcu este partenera oficială de viață a fostului fotbalist Ciprian Marica de mai bine de 5 ani de zile. Până să fie cu ea, sportivul a avut relații cu unele dintre cele mai frumoase vedete din România, printre care Gina Pistol și Ilinca Vandici.

Sursa foto Facebook

A terminat Stomatologia

Pe lângă faptul că este de o frumusețe răpitoare, tânăra din Constanța este și inteligentă, fiind din anul 2018 absolventă a Facultății de Medicină, cu specializare în stomatologie.

Sursa foto Instagram

Au 2 băieți împreună

Mai mică decât partenerul ei de viață cu 8 ani, Ioana Marcu i-a oferit sportivului doi băieței, Ethan Ioan, în vârstă de 2 ani, și Albert Andrei, în vârstă de 4 ani.

Sursa foto Instagram

Cum a cunoscut-o Ciprian Marica pe Ioana Marcu

Cu ceva ani în urmă, fostul internațional român a povestit celor de la OK Magazine cum a cunoscut-o pe cea care avea să devină cea mai importantă femeie din viața lui, dăruindu-i 2 fii frumoși: “Făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva... Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu”.

Sursa foto Facebook

Surse foto: Instagram, Facebook

Articolul urmator Ce familie frumoasă are Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este femeia care i-a dăruit al treilea copil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.