Cine este și cum arată Camelia Constantinescu, femeia care i-a dăruit primul copil lui Ștefan Bănică Jr.

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ștefan Bănică Jr. are trei mariaje la activ, dintre care trei extrem de cunoscute publicului larg, respectiv cu Mihaela Rădulescu Andreea Marin și Lavinia Pîrva, însă prima sa relație este cu o femeie alături de care și-a trăit povestea de dragoste departe de lumea showbizului.

Camelia Constantinescu este și cea care i l-a dăruit pe primul său fiu, Radu. Vezi, în galeria foto, cum arată fosta iubită a lui Ștefan Bănicăr Jr., dar și cât de mult îi seamănă fiul său!

Surse articol: DcNews / Cancan.ro / OkMagazine

 I-a alinat inima după despărțirea de Mihaela Rădulescu

I-a alinat inima după despărțirea de Mihaela Rădulescu

În 1999, Ștefan Bănică Jr. a divorțat de Mihaela Rădulescu, mariajul lor durând doar doi ani. Până la acel moment, cuceritorul actor avusese doar iubite care nu erau străine de showbiz, însă următoarea relație avea să rupă aces "ciclu". Camelia Constantinescu nu făcea parte din lumea mondenă, însă este o femeie de o frumusețe aparte, de care actorul s-a îndrăgostit la prima vedere.

Sursa foto: Imgur

Au fost împreună cinci ani

Au fost împreună cinci ani

Ștefan Bănică Jr. și Camelia Constantinescu au avut o relație timp de cinci ani și, chiar dacă cei doi nu au ajuns niciodată în fața Altarului, bruneta i l-a dăruit artistului pe Radu, fiul său cel mare. Cei doi s-au despărțit oficial, în anul 2006, după ce Camelia Constantinescu a aflat din presă că Ștefan Bănică Jr. începuse deja o relație cu Andreea Marin, iar cei doi fuseseră deja să își cumpere verighete din Hawaii.

Sursa foto: Imgur

Este mama fiului său cel mare

Este mama fiului său cel mare

Chiar dacă relația lor nu a funcționat, din rodul iubirii lor s-a născut Radu, fiul cel mare al actorului, care va împlini 19 ani în februarie 2021. Ștefan Bănică Jr. și Radu au o relație foarte apropiată, iar adolescentul a moștenit trăsăturile frumoase ale ambilor părinți.

Citește și: Maștera din poveste sau mama vitregă ideală? Cum se poartă soția lui Bănică cu copiii vitregi, adevărul a ieșit la suprafață

Sursa foto: Instagram

Fosta iubită și Ștefan Bănică Jr. au ajuns la proces

Fosta iubită și Ștefan Bănică Jr. au ajuns la proces

Camelia Constantinescu a obținut custodia lui Radu, iar adolescentul a rămas la mama sa după despărțire. În anul 2018, Camelia Constantinescu și Ștefan Bănică Jr. au ajuns la proces, ea fiind cea care a înaintat acțiunea la Judecătoria Sectorului 2 din Capitală. Camelia Constantinescu i-a cerut lui Ștefan Bănică Jr. mai mulți bani pentru pensia alimentară, însă a pierdut, în urma unei decizii judecătorești, notează cancan.ro. Mai mult, ea a fost nevoită să-i plătească actorului cheltuielile de judecată, respectiv suma de 3.1000 de lei. 

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Instagram, Imgur, Facebook

Articolul urmator Ce familie frumoasă are Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Cine este femeia care i-a dăruit al treilea copil

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.