Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu

Cine este și cum arată iubita lui Cristian Tudor Popescu

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Cristian Tudor Popescu, cunoscutul jurnalist și comentator acid al personajelor și cancanurilor politice, este, fără doar și poate, una dintre cele mai remarcabile prezențe de pe ecrane. Mulți îi admiră curajul, limbajul colorat și replicile tăioase și ar vrea să știe, poate, mai multe despre omul Cristian Tudor Popescu. În special aspectele romantice ale vieții sale rețin atenția publicului larg, deși jurnalistul este destul de discret în această privință.  

CPT

Sursa foto: Pinterest

Cristian Tudor Popescu a fost căsătorit de patru ori

Cristian Tudor Popescu, cunoscut publicului larg ca CTP, este actualmente comentator politic și sportiv la Digi 24. Fost inginer, și-a descoperit pasiunea pentru jurnalistică după 1989, când s-a făcut remarcat ca scriitor, filmolog și jurnalist la ziarul Adevărul. În 2005 a înființat ziarul Gândul, împreună cu Mircea Dinescu. 

A avut numeroase apariții în mass-media, îndeosebi în cadrul unor talk-show-uri, fiind invitat permanent la  emisiunile televizate, fie în calitate de comentator politic, fie de cinefil. A fost declarat de patru ori consecutiv ziaristul si analistul politic numărul 1 al României și a primit premiul european pentru jurnalism al Fundației Zeit-Stiftung, în anul 2002. 

Viața sa personală a rămas ferită de ochii publicului larg, dar se știe că jurnalistul a trecut prin patru divorțuri. Iar în 2017 paparazzi l-au surprins cu noua sa iubită, cu 20 de ani mai tânără.

Iubita lui Cristian Tudor Popescu

Fotoreporterii de la Wowbiz l-au surprins pe vestitul jurnalist împreună cu o femeie tânără, cu părul lung și roșcat, cu care se întorcea de la un SPA din zona Romexpo.

CPT si iubita sa

CTP și iubita sa, surprinși de paparazzi Wowbiz, în 2017
Sursa foto: playtech.ro

Cei doi păreau extrem de apropiați și tandri, conform unor surse citate de bugetul.ro.

Surse foto: Wowbiz, Pinterest

Articolul urmator
Cine este Pufeh? Care este legătura lui cu fostele concurente Asia Express, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
Cine este Pufeh? Care este legătura lui cu fostele concurente Asia Express, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
Cum va arata sotul tau?
Incepe quiz
Cum va arata sotul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.