Cine este și cum arată sora secretă a lui Mihai Petre. Alina este de o frumusețe rar întâlnită!

Ramona Jurubita

Cu toții ni-l amintim pe cel mai exigent jurat din istorie emisiunii „Dansez pentru tine”, nu-i așa? Ei bine, numele acestuia este din nou pe buzele românilor datorită experienței de care are parte la emisiunea "Asia Express". Mihai Petre (42 de ani) este un dansator profesionist care nu amestecă niciodată viața profesională cu cea personală. Foarte rar a vorbit în public despre familia lui. Din acest motiv, foarte puțină lume cunoaște faptul că Mihai Petre are o soră mai mică. Alina Campigotto (fostă Alina Petre) este cu nouă ani mai mică decât fratele ei și împărtășește aceeași pasiune cu fratele său.

Mihai Petre și sora lui mai mică, Alina Campigotto, asemănare izbitoare

Sursa foto: Facebook

Cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre?

Sora fostului jurat este tot dansatoare, se poate spune că dragostea pentru dans i-a legat pe cei doi. Se pare că artista a fost atrasă de meseria fratelui de când era foarte mică și îl însoțea la competițiile de dans sportiv.
Aceasta a acordat un interviu pentru emisiunea Ce se întâmplă doctore” și a oferit detalii persoale despre legătura dintre ea și Mihai Petre. Alina Campigotto se simte mândră să fie sora celebrului dansator.

Sora lui Mihai Petre într-o poză în care se observă asemănarea izbitoare dintre cei doi.

Sursa foto: Instagram

„Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut și am în continuare foarte multe lucruri de învăţat de la el și nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri și situaţii din viaţă în general. Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun: îmi dă sfaturi, mă ajută, de cele mai multe ori, deciziile importante din viaţa mea le iau după ce ascult și părerea lui. Niciodată nu m-am simţit dezavantajată sau inferioară lui, nu am de ce, eu sunt o persoană care muncește, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai. După cum bine știi, sunt foarte puţine persoane care știu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie și mândrie.”, a declarat Alina Campigotto pentru sursa menționată.

Diferența de vârstă dintre cei doi frați nu a fost o problemă pentru că relația lor este una foarte bună și se înțeleg bine. Aceștia preferă să țină pentru ei relația familială și nu spun mereu că sunt frați pentru că Alina Campigotto vrea să fie apreciată pentru munca ei, nu pentru că este sora unui dansator celebru.

Aceasta este campioană la dans sportiv, dar și profesoară de dans. A muncit cot la cot cu fratele ei și a ajuns să obțină și ea numeroase premii. Ea și partenerul ei au câștigat locul trei la prima editie „WDSF WORLD OPEN” organizata in Romania, la Oradea în anul 2012. În 2016 Alina și Paolo Campigotto, de la „Clubul Mihai Petre București”, au obținut locul nouă în Semifinală, la secțiunea „Adult Standard” a competiției „Dance Sport Cup Madrid”.

Pentru că iubește foarte mult ceea ce face, sora lui Mihai Petre recomandă tuturor dansul pentru că aduce o mulțime de beneficii în viața celor care îl practică. De asemenea, ea încurajează pe oricine își dorește să danseze și consideră că ne putem apuca de dans la orice vârstă.

„Argumentul cel mai bun este activitatea fizică. Sportul înseamnă sănătate și cred că orice părinte își doreşte un copil sănătos în primul rând, este un sport pe care îl facem în pereche, fată-băiat ceea ce cred că este un beneficiu, dezvoltă încă de la vârste fragede o bună comunicare și înţelegere, de asemenea dezvoltă spiritul de echipă. Poţi învăţa să dansezi la orice vârstă cu siguranţă, poţi face dans de plăcere, ceea ce noi numim social dance, sunt din ce în ce mai mulţi adulţi care preferă să se refugieze în sălile de dans după ore întregi petrecute la birou, socializează, fac sport pe muzică, învaţă să danseze pentru o petrecere și unii chiar ajung să îndrăgească atât de mult dansul încât își doresc să danseze la competiţii.”, a spus dansatoarea.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Iuliei Albu

Așa cum Mihai Petre și soția lui Elwira își trăiesc povestea de dragoste în pași de dans, la fel se întâmplă și în cazul surorii mai mici. Alina Petre a devenit Alina Campigotto în anul 2019 când s-a căsătorit cu Paolo Campigotto, partenerul ei de dans care i-a devenit și partener de viață.

Alina și Paolo Campigotto la nuntă

Sursa foto: Instagram

Surse articol: CSIDFanatikSpynewsInforoes

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook, Instagram

Articolul urmator Cum arată și cu ce se ocupă sora mai mică a Iuliei Albu. Karin este de o frumusețe aparte!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.