Connect-R, mesaj plin de dragoste pe Instagram pentru fosta lui soție, la 5 ani de la divorț

Connect-R, mesaj plin de dragoste pe Instagram pentru fosta lui soție, la 5 ani de la divorț

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Și cum să nu tot creadă lumea că s-au împăcat, dacă el postează așa mesaj plin de iubire și înduioșător pentru ea?

Cu ocazia zilei de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, Connect-R a postat pe contul lui de Instagram un mesaj pentru Misha care a impresionat până la lacrimi oamenii din online: 

Sursa foto Instagram 

"Se spune că o fată devine femeie atunci când îşi începe viaţa sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naşte duh! Atunci când dă viaţă! Şi totuşi multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă eşti atunci cand reuşeşti să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta ţipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaşte.

Mama înseamnă sa renunţi, bineinţeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieşirile in club, la tot felul de distracţii de fetiţe! Şi să stai seara să-ţi adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poţi trezi dimineaţa, ca să-i faci pachet pentru grădiniţa, să stai să-ţi îngrijeşti îngeraşul când e răcit, sau are otită! Să renunţi la orgoliul tău, în certurile cu soţul tău, doar pentru liniştea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viaţa unui copil, ci mai degrabă cea care-şi dă viaţă pentru copil!! Mulţumesc, Misha pentru că eşti mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru".

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

Deși cei doi au divorțat în 2017, au rămas, după cum o arată clar și mesajul de sus, în relații mai mult decât bune, crescându-și copila - pe Maya, care a împlinit recent 7 ani - cu dragoste și atenție împreună.

Vestea divorțului lor a venit la mai bine de un an după tristul eveniment, când Connect-R a decis să nu se mai ascundă: "Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot ., 1 an și 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări , mulțumim anticipat".

Sursa foto Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
Ce poveste intensă a trăit Nicolae Botgros alături de regretata lui soție. Artistul a făcut un copil cu o altă femeie, dar soția lui l-a iertat
Ce poveste intensă a trăit Nicolae Botgros alături de regretata lui soție. Artistul a făcut un copil cu o altă femeie, dar soția lui l-a iertat
Cam ce fel de sotie ai fi tu?
Incepe quiz
Cam ce fel de sotie ai fi tu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.