Cu cine a fost căsătorit prima dată Alexandru Ciucu și de ce a divorțat

Cu cine a fost căsătorit prima dată Alexandru Ciucu și de ce a divorțat

Alida Enache

La începutul lunii mai 2022, showbizul românesc era zguduit de vestea unei noi separări, care, ulterior, a adus cu ea un război în toată regula. Celebrul designer Alexandru Ciucu i-a intentat cerere de divorț Alinei Sorescu, după 10 ani de mariaj și 12 de relație.

Creatorul de modă, acum în vârstă de 46 de ani, nu este la prima experiență de acest gen. Nu mulți sunt cei care știu că Alexandru Ciucu a mai trecut printr-un divorț înainte de a o cunoaște pe mama fetelor sale - Elena Carolina (8 ani) şi Ana Raisa (6 ani). Bărbatul a mai avut o căsnicie foarte scurtă, de aproximativ două luni, cu o femeie pe nume Ana Cristina.

„Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate. Ne cunoșteam de o lună când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți”, a mărturisit el.

La vremea aceea, fostul soț al Alinei Sorescu a fugit de acasă pentru a se putea căsători cu partenera sa de atunci. Din păcate, povestea lor de iubire a fost sortită eșecului și chiar tatăl designerului ar fi fost cel care a influențat separarea. Totul se întâmpla în anul 2004, cu patru ani înainte de a o cunoaște pe solistă.

Imagine cu Alexandru Ciucu în timp ce face un selfieSursa foto: Facebook

Alexandru Ciucu știa ce fel de femeie își dorea atunci când a cunoscut-o pe Alina Sorescu

Având deja experiența unei căsnicii eșuate, designerul Casei Regale a României nu s-a mai grăbit spre altar atunci când a cunoscut-o pe Alina Sorescu, care în prezent are 35 de ani. Cei doi s-au căsătorit la doi ani după începutul relației, iar acum, după încă 10, își spun adio pentru totdeauna.

 Imagine cu Alexandru Ciucu alături de Alina Sorescu și fiicele lor în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

„Întâlnirea cu Alina a avut loc la o altă vârstă, într-un moment al vieții mele când știam ce fel de femeie îmi doream și mai ales după ce mă acomodasem cu ideea că trebuie să renunț la unele lucruri pentru a putea construi o relație.", spunea creatorul de modă despre întâlnirea cu mama fetițelor sale.

Imagine cu Alexandru Ciucu în timp ce face un selfie cu Alina Sorescu și fiicele lorSursa foto: Facebook

Cea mai mare frică a lui de la vremea aceea avea legătură cu diferența de vârstă dintre ei doi: "Temerea cea mai mare a fost legată de diferența de vârstă dintre noi și implicit de experiență. Mă gândeam că unul dintre noi își va pierde răbdarea în tot acest proces de maturizare forțată. Dar se pare că dorința de a rămâne împreună și educația primită ne-au făcut să trecem cu bine aceste etape atât de necesare unei relații".

Citește și: Alexandru Ciucu s-a facut poet de dragul sotiei. Citeste prima poezie scrisa de designer!

Surse articol: Spynews, Playtech, Redactia

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Cine a fost Mata Hari? Povestea reală din spatele identității de spion
Cine a fost Mata Hari? Povestea reală din spatele identității de spion

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.