Cum a reacționat Teo Trandafir când a fost întrebată dacă fiica ei are voie să aibă iubit

Cum a reacționat Teo Trandafir când a fost întrebată dacă fiica ei are voie să aibă iubit
Cristina Gherghina

Teo Trandafir este poate una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din România. Viața nu a fost deloc ușoară pentru ea, însă totul s-a schimbat în momentul în care Maia, fiica ei, acum în vârstă de 15 ani, a apărut în viața sa. Recent, Teo Trandafir a fost întrebată dacă Maia are voie să își facă un iubit, iar răspunsul a fost neașteptat.

În 2004, viața prezentatoarei TV s-a schimbat la 180 de grade, atunci când a decis să o adopte pe Maia, fetița ei. „L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia”. În prezent, Maia este o adevărată domnișoară și cu toate că perioada adolescenței este o perioadă dificilă pentru mulți părinți, cele două au o relație cu totul specială. 

Evident, în perioada adolesceței apar primii fluturași în stomac, însă Teo Trandafir afirmă faptul că nu este încă pregătită să accepte faptul că Maia va avea un iubit în viitorul apropiat, subliniind faptul că Maia "are alte priorități". 

Citește și Teo Trandafir și-a deschis ușa sufletului, mai mult ca oricând: declarațiile copleșitoare care au devenit virale pe Internet

„Are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”

Nici fiica ei, Maia, nu se grăbește să își facă un prieten, alegând să se concentreze pe alte lucruri. Cu toate că la această vârstă apar primele iubiri, Teo Trandafir a declarat că fiica ei nu i-a vorbit niciodată de vreun băiat. 

„Sunt convinsă că alegerile Maiei vor fi cele corecte. Sunt convinsă că o să-mi placă foarte mult băiatul pe care o să-l aducă acasă. Deocamdată, Maia are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”, a spus Teo, potrivit Playtech.ro.

teo trandafir si maia

Sursă foto: Facebook 

“M-au pus în genunchi. M-au rupt în două”

La fiecare apariție televizată, Teo Trandafir debordează de încredere de sine, dar lucrurile nu fost mereu așa. În cadrul emisiunii "Dosare de presă", prezentatoarea TV a povestit despre una dintre cele mai negre perioade a vieții sale, atunci când avea probleme cu greutate.

„Eu fiind mai mare, a trebuit să muncesc de trei ori mai mult decât ăilalți. A trebuit să sufăr și să înghit și să tac mai mult decât a trebuit să o facă altul, care era mai în parametri. Știi câți își băteau joc de mine?

 Imaginează-ți că te uiți la televizor, la programul de Revelion, la TVR, și vezi o actriță imensă la vremea respectivă, Dumnezeu să-i dea sănătate și ei și lui, că acum am început să-i mai iert, dar greu, și vine către actrița respectivă, care purta o perucă precum părul meu, și vine și el, un cunoscut și actualmente reputat actor, n-o să-l iert nici în mormânt, nici pe ăla, dar mă rog…

El era Mircică. Stârpitura aia era Mircică. Și venea Mircică la mine, care eram atâta (și arată cu mâinile larg deschise stânga, dreapta, n.e.) și-mi aducea niște flori, care, de fapt, nu erau flori, erau cârnați. Și-mi aducea mâncare să mănânc, că eram o grasă eu. Bon. Asta pe de-o parte. La „Cronica Cârcotașilor” venea Mistrețu, care-și punea și acela pe cap peruca”, a povestit vedeta TV. 

Aceasta a mărturisit că obișnuia să plângă ori de câte ori era luată peste picior la diverse emisiuni, fapt pentru care a decis că este cazul să facă ceva în legătură cu greutatea sa. Astăzi, Teo Trandafir este mândră de silueta, dar și de rezultatele analizelor medicale. 

„M-am săturat de miștouri cu mine. Știi cât am plâns? Știi cât am suferit? Și mai e o chestie. Ia uitați-vă bă voi la colesterolul vostru în 2020. Că eu când mă uit la al meu, îmi place și l-aș pupa puțin pe gură. Voi?

S-a făcut mișto de m-au schilodit. M-au pus în genunchi. M-au rupt în două. Și-am întrebat și eu șa retoric, zic „Bă, nu mă fac proastă, mă fac într-un grasă, grasă, grasă. Mă, dar dacă excludem chestia asta, ce mai facem acum?", a adăugat Teo Trandafir. 

Un nou început! Vezi galeria foto » Iubirea de mamă, calea directă către inima copilului Maiei nu îi stă gândul la baieți

Surse foto: Facebook; Instagram

Articolul urmator
Fiica cea mică a lui Mihai Morar a fost operată de urgență. Prin ce momente greu de închipuit a trecut familia
Fiica cea mică a lui Mihai Morar a fost operată de urgență. Prin ce momente greu de închipuit a trecut familia
Ce meserie o sa aiba viitorul tau iubit?
Incepe quiz
Ce meserie o sa aiba viitorul tau iubit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.