Cum arată acum Adrian de la "Insula Iubirii"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

A pus pe jar inima multor domnișoare și a câștigat un număr mare de admiratoare în urma participării la "Insula Iubirii". Adrian Savin, una dintre cele mai seducătoare ispite din cadrul concursului, s-a transformat total de la terminarea emisiunii tv.

Vezi cum arată în prezent Adrian, după ce și-a schimbat complet look-ul!

Una dintre cele mai sexy ispite

Una dintre cele mai sexy ispite

Încă de la începutul participării sale în emisiunea "Insula Iubirii", Adrian Savin a atras atenția concurentelor și telespectatoarelor cu privirea sa seducătoare și fizicul impresionant. Adrian părea că știe să cucerească orice femeie, iar atitudinea sa încrezătoare le-a făcut să tresalte inima multor domnișoare. 

Sursa foto: Captură YouTube

Și-a jucat rolul la perfecție

Și-a jucat rolul la perfecție

Adrian Savin a participat la "Insula Iubirii" în calitate de ispită. El și-a jucat rolul fără greșeală și a știut că este acolo doar pentru a le tenta pe concurente să pice în ispită. Așadar, într-unul dintre interviurile sale, Adrian Savin a fost foarte vehement și părea că găsirea iubirii nu reprezintă o prioritate pentru el, în competiție. 

"Am legat prietenii frumoase. Despre îndrăgostit te poți îndrăgosti oriunde, acasă, în Thailanda, oriunde. Loc de îndrăgostit este întotdeauna.", a declarat el, în cadrul emisiunii tv.

Sursa foto: Instagram

Și-a schimbat look-ul

Și-a schimbat look-ul

Adrian Savin s-a schimbat mult, de la terminarea showlui, în urmă cu doi ani. Bărbatul este, în continuare, foarte atent cum se afișează și petrece foarte mult timp pentru a se îngriji. Adrian și-a schimbat coafura și are un stil vestimentar lejer, ce îl prinde de minune. A renunțat la imaginea de "bad boy", în favoarea unui stil ceva mai cuminte.

Sursa foto: Instagram

A ajuns în brațele Danielei Crudu

A ajuns în brațele Danielei Crudu

În urmă cu aproximativ un an, Adrian Savin a fost surprins în brațele Danielei Crudu. Focoasa brunetă și Daniela Crudu au filmat în ipostaze incendiare, iar apropierea dintre cei doi a dat curs speculațiilor potrivit cărora ar forma un cuplu. Însă, cei doi a filmat doar un videoclip, însă mulți internauți au comentat că sunt foarte potriviți unul pentru celălalt. Niciunul dintre ei nu a confirmat că ar fi mai mult decât o relație profesională între ei.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram, Captura YouTube

Articolul urmator O mai ții minte? Cum arată azi Mirela Baniaș de la "Insula Iubirii"

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.