Cum arată acum agenta Scully din "Dosarele X", serialul-fenomen al anilor '90

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

A interpretat un rol magistral în "Dosarele X", serialul fenomen al anilor '90. Dana Scully a devenit preferata tuturor și, alături de partenerul ei, Fox Mulder, interpretat de actorul David Duchovny, a ținut spectatorii în suspans rezolvând cazuri criminale care mai de care mai interesante.

Anii au trecut, însă actrița Gillian Anderson pare neschimbată. Deși au trecut mai bine de 18 ani de la terminarea serialului care a consacrat-o, actrița de la Hollywood arată ca la prima tinerețe, deși are vârsta de 52 de ani. Are câteva secrete pentru a-și întreține frumusețea nativă și mici ritualuri de la care nu se abate în nicio zi. Vezi cum arată în prezent agenta Scully, în galeria foto!

Agenta Scully, iubită de milioane de telespectatori

Agenta Scully, iubită de milioane de telespectatori

Gillian Anderson a interpretat-o pe agenta Scully în serialul "Dosarele X" între anii 1993 și 2002. Actrița a jucat un rol de excepție și a fost urmărită de milioane de telespectatori, ce apreciau determinarea și spiritul critic al personajului său. Însă, în 2018, după lansarea celui de-al unsprezecelea sezon al serialului, a anunțat că renunță pentru totdeauna la rolul de debut.

"Aici se încheie pentru mine. Am mult respect pentru colegii mei, dar am terminat, acesta este sfârșitul. Îmi place să fiu provocată ca actriță și să joc multe personaje. Este timpul să agăț pălăria lui Scully în cuier.", a declarat Gillian Anderson, conform indiewire.com, în ianuarie 2018. 

 

Arată demențial, la 52 de ani

Arată demențial, la 52 de ani

Gillian Anderson a îndulcit nemilosul timp și pare că a descoperit elixirul tinereții. În realitate, actrița are un psihic extrem de puternic, face terapie emoțională de la vârsta de 14 ani și are o gândire sănătoasă, care îi oferă tonusul și energia debordante. Totodată, actrița practică meditația. "Îmi încep ziua meditând. Mă trezesc cu 5 minunte înaintea tuturor din casă și fac asta. Chiar mă ajută.", a spus ea, pentru New Beauty.

Sursa foto: Instagram

Scrie zilnic o listă cu lucruri pentru care e recunoscătoare

Scrie zilnic o listă cu lucruri pentru care e recunoscătoare

Este ușor să patinezi în întunecata negativitate, atunci când întârzii la muncă din cauza traficului aglomerat sau persoana din fața ta de la casă nu se grăbește deloc. Și Gillian Anderson trece prin aceste situații, iar actrița are o modalitate simpatică pentru a-și menține moralul ridicat. 

"În fiecare seară scriu o listă cu lucrurile pentru care sunt recunoscătoare. Mă ajută să nu mă mai plâng pentru nimicuri, pe parcursul zilei.", a declarat Gillian Anderson, pentru The Guardian. 

Sursa foto: Instagram

O interpretează pe Jane, în serialul "Sex Education"

O interpretează pe Jane, în serialul "Sex Education"

Simpatica și nonconformista Jane din serialul "Sex Education" i se potrivește mănușă actriței. Gillian Anderson a acceptat cu mare bucurie să joace în serialul de comedie, ce a avut premiera în anul 2019. Actrița joacă rolul unei terapeute excentrice și, deși a interpretat fără greșeală, a declarat la începutul filmărilor că i-a luat ceva timp până a reușit să înțeleagă personajul.

"Noi, actorii, ne dorim mereu personaje care să ne provoace. Dar, dintr-un anumit motiv, când am început să citesc scenariul despre Jean, luptam împotriva complexității ei.", a mărturisit actrița pentru publicația Deadline.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Îți mai aduci aminte de "nea Popa" din serialul "La Bloc"? Cum arată și ce face acum, la 69 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.