Nu Skin

Cum arată acum fiica cea mare a lui Liviu Vârciu. Carmina a trecut de vârsta majoratului

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Liviu Vârciu este una dintre cel mai bine plătite vedete de televiziune, dar are cu ce să se mândrească și pe plan personal. Are două fete, iar recent, partenera actuală Anda Călin, l-a făcut tată și de băiat. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu a împlinit de curând vârsta majoratului și este bucățică ruptă din actor. Cei doi au o relație bună, chiar dacă el și mama Carminei, Ami Teiceanu, s-au despărțit de mulți ani. Vezi cum arată în prezent fiica cea mare a lui Liviu Vârciu și cât de mult seamănă cu celebrul artist!

Părinții Carminei s-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut

Părinții Carminei s-au despărțit la scurt timp după ce s-a născut

Înainte cu mulți ani de a se căsători cu Adelina Pestrițu, Liviu Vârciu s-a iubit cu Ami Teiceanu, o tânără frumosă, originară din Arad. Din dragostea celor doi s-a născut Carmina, fata cea mare a actorului. Pe atunci, Liviu Vârciu avea doar 21 de ani și era mult prea rebel pentru a-și dori o familie, astfel că a decis să se despartă de Ami, acum în vârstă de 40 de ani, la scurt timp de la nașterea fiicei lor.

Sursa foto: Instagram

Carmina și-a dorit mereu o familie unită

Carmina și-a dorit mereu o familie unită

După despărțirea lui Liviu Vârciu de mama Carminei, adolescenta a locuit în Arad, iar actorul a rămas în București. În ciuda distanței, Liviu Vârciu și fiica lui au făcut naveta ani de zile pentru a se vedea și pentru a păstra o relație apropiată. Cu toate acestea, Carmina a simțit mereu lipsa tatălui său în viața ei. 

"De când eram mică, mi-am dorit să cresc într-o familie unită, dar când mă gândesc la tatăl meu, îmi aduc aminte că nu e vina mea.", a scris Carmina pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Instagram

S-au mutat împreună pentru un timp

S-au mutat împreună pentru un timp

În urmă cu aproximativ doi ani, a existat o tentativă din partea Carminei de a locui cu tatăl său, lucru care s-a și întâmplat, dar care nu a durat mult. Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu nu s-ar fi înțeles bine cu actuala parteneră a actorului și a preferat să se întoarcă în Arad, la mama ei. "Nu s-a înţeles deloc cu Anda, iubita lui Liviu. Carmina este expansivă, jovială, frumoasă, Anda ceva mai introvertită şi mai…fiţoasă. Nu s-au plăcut, nu s-au înţeles, au ieşit o mulţime de discuţii în casă. De atunci, Carmina nu a mai dorit să pună piciorul în acea casă. Anda a făcut-o să se simtă că nu este locul ei acolo, că nu are niciun drept. Liviu, fiind mai mult plecat, nu prea a asistat la certuri, dar ştia de ele şi nu a luat nicio măsură.", a declarat un apropiat, pentru revista Viva!

Sursa foto: Instagram

N-au avut niciodată o relație perfectă

N-au avut niciodată o relație perfectă

Carmina și-a expus public sentimentele, pentru prima oară, în anul 2018, atunci când în cadrul unui interviu a mărturisit că ea și Liviu Vârciu nu au avut niciodată o relație prea bună, așa cum se crezuse până atunci. Adolescenta a suferit din cauza lipsei paterne și și-a dorit mereu să îl simtă aproape mai des pe tatăl său. "În ciuda aparenţelor, relaţia mea cu tata nu este una tocmai lapte şi miere, aşa cum ştie toată lumea. Cel puţin cu mine tata mereu a fost mai indiferent şi mai rece. În momentul de faţă, nu l-am văzut de un an şi două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar. Ştiu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu şi nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relaţia aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate.", a mai spus Carmina pentru Viva!

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta