Cum arată azi actorii din “Dr. Quinn”, la 20 de ani după terminarea filmărilor

Cum arată azi actorii din “Dr. Quinn”, la 20 de ani după terminarea filmărilor

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

A fost unul dintre cele mai populare seriale ale anilor 90 – a rulat pe micile ecrane în perioada 1993-1998. Toate femeile urmăreau cu sufletul la gură aventurile curajoasei și inteligentei doctorițe Michaela Mike Queen, care avea grijă cu devotament de pacienții ei din micuțul orășel din Vestul Sălbatic, Colorado Springs. Iar povestea de dragoste dintre ea și rebelul Sully făcea deliciul tuturor, stârnind suspine și dorință în sufletele privitoarelor.

Dacă vă este dor de cei care v-au făcut zilele mai frumoase și vreți să știți ce mai fac, vă spunem noi.

Jane Seymour – Michaela Queen

Jane Seymour

Până să devină celebră, la 42 de ani, datorită acestui rol, Jane Seymour mai jucase în nenumărate filme artistice și seriale. Britanică la origine, actrița a reușit să intre atât de bine în pielea doctoriței americane, făcându-l unul dintre mai îndrăgite personaje feminine ale micului ecran. Astăzi, la 67 de ani, Seymour arată spectaculos și are un palmares bogat în apariții în producții TV de succes. Are 4 copii și se laudă și cu participarea, în anul 2007, la “Dansând cu stelele”, concurs pe care ea și partenerul ei Tony Dovolani l-au terminat pe locul 6.

Joe Lando – Byron Sully

 

Puternic, chipeș și de încredere – Sully era în gândurile tuturor femeilor care urmăreau popularul serial. Din păcate pentru Joe Lando, acel rol a fost punctul culminant al carierei lui, de dinainte și de după “Dr. Quinn”. Deși a continuat cariera de actor, acesta nu a mai prins vreun rol major până în prezent.

Joe Lando

Acum în vârstă de 56 de ani, Lando este căsătorit din 1997 cu Kirsten Barlow, cu care are 4 copii. Pletele faimoase care l-au făcut celebru nu mai există, dar privirea lui Sully este la fel de intensă și cuceritoare.

Chad Allen – Matthew Cooper

 

A post shared by DrQuinn_scenes (@drquinn_scenes) on

Pe atunci în vârstă de 19 ani, Chad Allen a dat viață personajului Matthew Cooper – cel mai mare dintre cei 3 copii luați în grijă de Dr. Quinn după moartea mamei lor. Deși mai apăruse în filme până atunci, rolul drăgălașului și responsabilului Matt i-a adus statutul de idol al adolescenților, precum și roluri importante în seriale precum “Dexter“, “Charmed“ și “CSI: Miami“.

Chad Allen

Acum are 44 de ani și este un binecunoscut activist, luptând pentru comunitatea LGBTQ și promovând căsătoria între persoane de același sex.

Jessica Bowman – Coleen Cooper

 

A doua din cele 2 actrițe care au interpretat-o pe simpatica și inteligentă Coleen Cooper, sora mai mică a lui Matthew, Jessica Bowman a făcut parte din distribuția serialului “Dr. Quinn” de la sezonul 3 până la cel de-al șaselea, ultimul. Tânăra actriță a mai dat viață aceluiași personaj în filmul destinat micului ecran “Dr. Quinn, Medicine Woman: The heart within”, interpretare pentru care a și primit un premiu.

Cu toate că nu a mai jucat mult după, Jessica Bowman a mai apărut în câteva filme și seriale. Acum are 37 de ani și, după cum vedeți, anii nu și-au pus amprenta pe chipul ei angelic, dimpotrivă.

Shawn Toovey – Brian Cooper

 

A post shared by Jane&Joe&Drquinn (@janejoedrquinn) on

Adorabilul copil actor a dat viață lui Brian Cooper, cel mai mic dintre cei 3 frați “adoptați“ de Michaela Queen. Interpretarea lui a impresionat audiențele atât de mult încât a și primit premiul Young Artist Award. Din păcate, Shawn nu a dorit să continue pe acest drum, al actoriei, și a pus bazele fundației Children's Board of the Audrey Hepburn Hollywood for Children Foundation. De asemenea, fostul copil actor, acum în vârstă de 35 de ani, este membru active al mai multor fundații și organizații caritabile precum Juvenile Diabetes Foundation, The Braille Institute, Camp Ronald McDonald, Meals on Wheels și variate organizații de prevenție a abuzului asupra minorilor.

Jane Seymour și Joe Lando au mai apărut în public de-a lungul anilor, în repetate rânduri, împreună, la diferite evenimente și ședințe foto, stârnind puternice nostalgii în rândul fanilor serialului care i-a consacrat.

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator
Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la doi ani după ce mama ei a decis să o țină departe de lumina reflectoarelor
Cum arată fiica Adelinei Pestrițu la doi ani după ce mama ei a decis să o țină departe de lumina reflectoarelor
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.