Cum arăta Cătălin Măruță acum 13 ani, la debutul său în televiziune: imagini de colecție

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai logevivi prezentatori TV din România și, de 13 ani prezintă aceeași emisiune. Reușește, de ani de zile să aducă zâmbetul pe buzele telespectatorilor, iar voia bună și amuzamentul în cele două ore cât timp este în direct.

Cătălin Măruță arăta foarte diferit la debutul său în televiziune și s-a schimbat mult de-a lungul anilor. Vezi, în galeria foto, imagini de colecție cu prezentatorul TV, din urmă cu 13 ani!

Surse articol: Ok! MagazineProTVplus.ro / Click.ro.

Sursa foto principală: Instagram Cătălin Măruță

Mesaj pentru public, după 13 ani de la debut

Mesaj pentru public, după 13 ani de la debut

Cătălin Măruță a sărbătorit recent împlinirea a 13 ani de la lansarea emisiunii "Happy Hour", care în prezent se numește "La Măruță", printr-un mesaj emoționant pe care l-a transmis telespectatorilor și fanilor. Prezentatorul TV a mulțumit tuturor pentru loialitate și pentru admirație.

"3, 2, 1... Suntem în direct! Când am auzit asta, acum fix 13 ani, aveam inima cât un purice și speram ca visul meu să se îndeplinească! Începea prima mea emisiune în direct la ProTv, televiziunea căreia îmi doream cel mai mult să îi spun 'acasă'. După atâția ani, mă simt dator să vă mulțumesc că mi-ați fost alături, că ați crescut sau ați îmbătrânit un pic lângă mine, că m-ați primit în casele voastre zi de zi, ca pe un bun prieten. Sunt norocos că v-am intrat în suflet și pentru că am o echipă de nota 20! Continuăm, desigur, cu aceeași energie!  Al vostru sincer mereu, Măruță!", a scris Cătălin Măruță, pe Instagram. 

Sursa foto: Instagram

Drumul vieții l-a condus către jurnalism

Drumul vieții l-a condus către jurnalism

Cătălin Măruță, în prezent în vârstă de 42 de ani, originar din Târgu-Jiu, a urmat studiile Facultății de Drept Nicolae Titulescu din București, ca urmare a unei tradiții de familie. Însă viața avea să îl ducă pe drumul jurnalismului, căci prezentatorul TV a participat la un casting, când era student, și așa a ajuns să fie crainic la radio.

Sursa foto: Instagram

Primii pași în televiziune

Primii pași în televiziune

Nu a durat mult și Cătălin Măruță și-a dorit să renunțe la meseria de crainic, în favoarea celei de prezentator TV. Primii pași în televiziune i-a făcut la TV NOVA, ulterior reușind să obțină un post la TVR, fiind prezentator la emisiunea "Trupa DP2".

Sursa foto: Instagram

Proiectul TV care i-a adus faima

Proiectul TV care i-a adus faima

La scurt timp, Cătălin Măruță avea să vină la cârma uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni TV de divertisment din România, "Happy Hour". Se întâmpla în 2007, pe când Cătălin Măruță avea vârsta de 29 de ani. Emisiunea este preferată de mii de români, iar consecvența și jovialitatea lui Cătălin Măruță i-au asigurat notorietate și o carieră bogată în showbiz. 

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram

Articolul urmator Cabral Ibacka, dezvăluiri savuroase în cadrul celui mai relaxat interviu oferit lui Cătălin Măruță

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.