Cum arată cele mai urâte femei din lume

Cum arată cele mai urâte femei din lume

Redactor Divahair.ro

Operațiile estetice sunt des întâlnite în rândul vedetelor, dar nu sunt întotdeauna realizate cu succes. Astfel de intervenții au avut efecte devastatoare asupra unor celebrităţi care acum intră în categoria celor mai urâte femei din lume. Vezi despre cine este vorba!

Top 5 cele mai urâte femei din lume 

Actrița Jocelyn Wildenstein a apelat prima dată la operații estetice în 1970. Își dorea cu orice preț să aibă un look cât mai apropiat de-al unei feline. Acest lucru nu i-a reușit, iar numeroasele proceduri pe care le-a suferit de-a lungul timpului i-au deteriorat atât de mult înfățișarea, încât Jocelyn se află acum în topul celor mai urâte femei din lume. Se spune despre ea că ar fi dependentă de operații estetice ori că ar fi încercat ulterior să corecteze din urmele pe care operațiile nereușite le-au lăsat în special pe față, folosindu-se, bineînțeles, de alte intervenții chirurgicale.

 

Une photo publiée par Revista QUEM (@quemacontece) le

În momentul în care a preluat conducerea uneia dintre cele mai de succes case de modă din lume, Donatella Versace nu părea să fi recurs foarte mult la chirurgia estitică. După 18 ani însă, designerul este de nerecunoscut. Donatella a declarat că folosește botox, ceea ce explică ploapele căzute și fruntea cu un aspect inestetic și sticlos. Acest tratament a dat greș și în retușarea buzelor și a obrajilor, însă creatoarea de modă nu s-a lăsat și a încercat să-și amelioreze aspectul apelând la alte operații cu laser care nu au dat rezultatele dorite.

 

Une photo publiée par Huban Aysem (@hubanaysem) le

Mai puțin cunoscută la noi, Michaela Romanini este o celebritate din Italia, faimoasă pentru aparițiile ei la numeroase evenimente mondene, fiind considerată echivalentul lui Paris Hillton în această țară. Pentru o perioadă îndelungată, diva a făcut abuz de injecțiile cu colagen pentru mărirea buzelor. Se pare că, la final, vedeta a primit mai mult decât și-a dorit. 

Rajee Narinesingh a apelat în anii 2000 la serviciile chirurgului estetician Oneal Ron Morris, acuzat zece mai târziu de omuciderea prin imprudență a unuia dintre pacienții săi. Chirurgul plastician i-a administrat lui Rajee preparate injectabile în șolduri, fese, buze și obraji, asigurând-o că folosește numai silicon. După aproape un an, Rajee s-a trezit cu umflături enorme la nivelul feței și al șoldurilor, iar injecțiile respective s-au dovedit a fi o combinație de ciment și produse folosite pentru umflarea anvelopelor. De atunci, Rajee încearcă să scape de substanțele respective din corpul său și de urmele unei intervenții absolut devastatoare.

Dependența fostului fotomodel coreean Hang Mioku de operațiile estetice cu injecții de silicon, care ar fi trebuit să-i facă fața mai plină şi pielea mai catifelată, i-a determinat pe chirurgii plasticieni să refuze să o mai opereze. Însă acest lucru nu a oprit-o pe Hang Mioku să facă orice pentru a fi mai frumoasă şi a ajuns, astfel, să-și injecteze ulei de gătit în față. Intervenția respectivă i-a lăsat faţa umflată și plină de cicatrice. După alte zece operații de corectare, al căror cost a fost acoperit de publicul înduioșat de povestea lui Hang, în urma numeroaselor emisiuni TV la care a participat, înfățișarea ei a rămas permanent desfigurată. 

Pentru a rămâne veșnic tinere, vedetele recurg de multe ori la operații estetice care au efecte nedorite și, uneori, permanente asupra înfățișării lor. În loc să fie mai frumoase, unele ajung, astfel, în topul celor mai urâte femei din lume.

Articolul urmator
Cum arată casa inteligentă a lui George Buhnici. A fost inclusă în top 10 case sustenabile din lume
Cum arată casa inteligentă a lui George Buhnici. A fost inclusă în top 10 case sustenabile din lume
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.