Cum arată fiul lui Guy Ecker. Bărbatul are aproape 40 de ani, e superb și are o mamă...necunoscută!

Cum arată fiul lui Guy Ecker. Bărbatul are aproape 40 de ani, e superb și are o mamă...necunoscută!

Ramona Jurubita

Îl știm deja pe Guy Ecker, celebrul actor de telenovele care a cucerit inimile a milioane de fani cu rolurile sale din „Salome”, „La mentira” și „Cafe con aroma de mujer”. Ceea ce nu cunoaștem prea bine despre el este faptul că în afară de cei trei copii pe care îi are cu soția sa, acesta mai are încă un băiat dintr-o relație anterioară.

Guy Ecker și fiul său cel mare, Jon Ecker

Sursa foto: Instagram

Jon-Michael Ecker are 38 de ani și a moștenit talentul actoricesc de la tatăl său. Sigur l-ați văzut interpretând personajul Leon în serialul fenomen „Narcos”. El a intrat în lumea filmului de peste un deceniu și a jucat în trecut și în telenovele precum „Corazon Valiente” (2013), „Niña de mi corazón” (2010), „La fuerza del destino” (2011).

 Jon Ecker, fiul celebrului Guy Ecker

Sursa foto: Instagram

Deși are foarte multe filme și seriale în care a apărut, actorul și-a ținut viața privată departe de ochii publicului și nu se știu detalii amănunțite despre el. Jon-Michael Ecker s-a născut pe 16 martie 1983 în San Marcos, Texas. Tatăl lui este Guy Ecker, iar mama nu este persoană publică și nici nu se știe cine este de fapt. Multă vreme s-a crezut că fosta soție a tatălui său, Nia Peeples, este mama lui, dar familia a infirmat zvonurile.

El a studiat biologie acvatică la Universitatea din California: Santa Barbara. Înainte să fie actor, acesta a lucrat cinci ani ca scafandru de cercetare. Îi place foarte mult natura și îi place să își petreacă timpul liber afară.

Dragostea pentru actorie l-a făcut să renunțe la meseria din trecut și a decis să urmeze exemplul tatălui. S-a mutat în Mexic și a debutat ca actor în 2010, iar primul său rol a fost în telenovela „Nina de mi Corazon”. Apoi au urmat alte roluri care l-au consacrat. Deși totul mergea bine unde era, a vrut o schimbare și a plecat în Statele Unite ale Americii, în 2014. A jucat în multe spectacole, dar a primit un singur rol secundar într-un film. L-a interpretat pe Marlon Brando în „Cantinflas”. Apoi în 2016, a primit rolul unui traficant de droguri în „Queen of the South”.

Despre amor și pasiune

Jon Ecker are o relație cu modelul și actrița Laura James. Ea este cunoscută pentru că a câștigat cel de-al 19-lea sezon de la „America’s Next Top Model” și pentru că a interpretat-o pe Molly în emisiunea TV „S.W.A.T.”. Cei doi sunt împreună de câțiva ani și petrec mult timp împreună. Postează des pe rețelele sociale poze în care arată cât sunt de fericiți și cât de bine merg lucrurile între ei.

Jon Ecker și iubita lui, Laura James

Sursa foto: Instagram

Îndrăgostiții au o pasiune comună: călătoriile. Ei petrec mult timp în aer liber, merg în drumeții sau în vacanțe în locații îndepărtate. Majoritatea pozelor de pe Instagram sunt din natură, făcute în timpul plimbărilor cu barca, în timpul drumețiilor pe munte sau pe plajă la soare. De asemenea, Jon Ecker împărtășește cu urmăritorii și impresii despre cărțile pe care le citește pentru că lectura este încă una dintre pasiunile lui.

Jon Ecker și iubita lui, Laura James, la plajă

Sursa foto: Instagram

Actorul nu a fost niciodată căsătorit deși are aproape 40 de ani. S-a zvonit că a organizat o nuntă secretă în 2014 cu modelul Barbara Mori. Nu a fost adevărat, cei doi au avut în schimb o relație. Apoi, alte zvonuri despre căsătorie au fost legate de actrița și modelul mexican Ingrid Martz.

Cea mai recentă apariție a sa pe sticlă este în rolul din serialul „Firefly Lane” de pe Netflix.
El a fost nominalizat la „Imagen Award” la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”, pentru personajul din „Queen of the South”.

Citește și: Fiul lui Horațiu Mălăele, un actor la fel de talentat și de carismatic. Ți se pare că seamănă cu tatăl său?

Surse articol: PopoptiqBingHITC

Sursa foto principală: Instagram

Articolul urmator
Tragedia care i-a îndoliat viața maestrului Horia Moculescu. Fiul lui a încetat să-i mai spună „tată" mult prea devreme
Tragedia care i-a îndoliat viața maestrului Horia Moculescu. Fiul lui a încetat să-i mai spună „tată" mult prea devreme
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.