Cum arată fratele secret al lui Cătălin Botezatu. Alexandru e mai mic cu 26 de ani decât celebrul designer

Cum arată fratele secret al lui Cătălin Botezatu. Alexandru e mai mic cu 26 de ani decât celebrul designer

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Cătălin Botezatu, în vârstă de 54 de ani, este un nume sonor în industria modei din România, un om de televiziune extrem de apreciat și un designer de excepție. Creatorul de modă domină cercurile mondene de ani de zile și este cunoscut pentru stilul său de viață luxuriant.

Cătălin a fost mereu foarte transparent în privința vieții sale personale și nu s-a sfiit să își pună sufletul pe tavă de multe ori în spațiul public în ceea ce privește dezamăgirile pe care le-a trăit, obstacolele pe care le-a întâlnit sau femeile celebre din showbiz pe care le-a iubit cu patos.

catalin botezatu sta asezat pe scaun, cu un picior peste celalalt si cu o mana pe maner si priveste in fata

Sursa foto: Instagram

Cătălin Botezatu nu a ascuns nici amănunte despre familia lui, anume faptul că tatăl lui, Costel Botezatu, a avut mai multe partenere de viață de-a lungul timpului. Așa se face că designerul are un frate vitreg, pe nume Alexandru Iordache, care nu îi este rudă de sânge, fiind copilul soției tatălui său.

Alexandru este cu 26 de ani mai tânăr decât Cătălin Botezatu și, potrivit celui din urmă, cei doi nu au o relație foarte apropiată.

alexandru iordache, fratele vitreg al lui catalin botezatu sta intins pe spate in masina, cu capul sprijinit pe volan

Sursa foto: Imgur

"Îl cunosc pe Alexandru de când era copil, este un băiat bun, dar nu avem tangențe. Ne-am văzut de câteva ori, dar atât, fără să avem o relație apropiată. Acest băiat este fiul soției tatălui meu", a declarat creatorul de modă, conform Impact.ro. De remarcat este și faptul că fratele vitreg al lui Cătălin Botezatu are trăsături de fotomodel, precum designerul, în ciuda faptului că ei nu sunt frați biologici, și ar putea să aibă o carieră frumoasă în industria fashion. 

Citește și: Declarațiile devastatoare ale lui Cătălin Botezatu despre chinurile cancerului: ”Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp”

Ce relație are Cătălin Botezatu cu tatăl său

Cătălin Botezatu îl admiră foarte mult pe tatăl său pentru faptul că, la vârsta de 70 de ani, este într-o formă fizică foarte bună și își dorește să îl moștenească în această privință. Costel Botezatu a avut o viața amoroasă piperată de-a lungul timpului și a avut patru soții, pe care, conform spuselor lui Cătălin Botezatu, le-ar fi înșelat de nenumărate ori, inclusiv pe mama lui. Designerul a lăsat să se înțeleagă că tatăl său a fost un adevărat Don Juan în tinerețe și că nu înțelege de ce acesta a ales să se căsătorească de atât de multe ori - deși în același timp îi apreciază curajul de a face acest pas.

În ceea ce privește relația celor doi din prezent, Costel Botezatu mărturisește că se înțelege bine cu fiul său, însă câteodată se întâmplă să nu îi răspundă la telefon. "Nu prea ne întâlnim. Cătălin bântuie mai mult decât mine, dar mereu vorbim. Câteodată am și eu neșansa să nu-mi răspundă la telefon, dar ne înțelegem foarte bine", a subliniat tatăl designerului.

Surse articol: Impact / Playtech / Spynews.ro

Sursa foto principală: Instagram / Imgur

Surse foto: Imgur, Instagram

Articolul urmator
Ce mai face și cu ce se ocupă Ion Alexandru Țiriac. A primit totul pe tavă, mai puțin timpul cu tatăl lui
Ce mai face și cu ce se ocupă Ion Alexandru Țiriac. A primit totul pe tavă, mai puțin timpul cu tatăl lui
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.