Nu Skin

Cum arată, în prezent, copiii din "Neveste Disperate"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Între 2004 și 2012, aventurile emoționante ale personajelor din serialul fenomen "Desperate Housewives" au încântat publicul din întreaga lume. Inovatoar și îndrăzneț, uneori dramatic și plin de intrigi, serialul a devenit un succes internațional de neimaginat. Și mulți dintre noi ne identificăm cu cel puțin unul dintre personajele din această serie, care sunt diferiți în fiecare parte. Actorii care îi jucau pe copiii protagoniștilor au devenit acum tineri adulți sau adolescenți și au ajuns de nerecunoscut.

Află ce s-a întâmplat cu ei, la opt ani de la terminarea serialului și cum s-a transformat fiecare în parte!

Andrew Van de Kamp / Shawn Pyfrom

Andrew Van de Kamp / Shawn Pyfrom

După ce a avut mare succes jucând-ul pe fiul lui Bree, fiind un adolescent cu probleme, în serialul "Desperate Housewives", actorul Shawn Pyfrom, acum în vârstă de 34 de ani, s-a îndepărtat încet, încet de scenă. Acum se concentrează asupra artei, în special a fotografiei, pasiune pe care o împărtășește cu fanii săi pe Instagram.

Sursa foto: Pinterest

Juanita Solis / Madison de la Garza

Juanita Solis / Madison de la Garza

Madison de la Garza era doar un copil când a fost distribuită în producția serialului "Desperate Housewives", unde a interpretat-o pe fiica lui Gabrielle și a lui Carlos Solis. În prezent, la vârsta de 19 ani, sora vitregă a artistei Demi Lovato este scenaristă. De fapt, a scris și filmat scurtmetrajul "Subject 16", care este disponibil chiar pe canalul ei de YouTube.

Sursa foto: Pinterest

M. J. Delfino / Mason Vale Cotton

M. J. Delfino / Mason Vale Cotton

Mason Vale Cotton, acum în vârstă de 18 ani, a jucat și în serialul "Mad Men" între 2012 și 2015. Tânărul actor a mai avut roluri și în "The Spleenectomy", dar și în alte producții. Mason Vale Cotton este fratele mai mic al actorului Maxwell Perry Cotton. Totodată, la vârsta de nouă ani, el a câștigat un trofeu la un campionat de fotbal american.

Sursa foto: Pinterest

Preston și Porter Scavo / Brent și Shane Kinsman

Preston și Porter Scavo / Brent și Shane Kinsman

Gemenii au crescut mult de la primul sezon al serialului "Desperate Housewives". Și-au continuat studiile academice după terminarea serialului și au decis să stea departe de actorie. Shane s-a bucurat de călătorii frumoase în Europa în ultimii ani, iar Brent trăiește o viață normală și fără griji, ca orice tânăr în vârstă de 20 de ani.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest, Instagram, captura video

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta