Nu Skin

Cum arată în prezent Luana Ibacka, prima soție a lui Cabral

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Înainte ca Andreea Ibacka să îi fure inima lui Cabral, prezentatorul TV a trăit o poveste de dragoste alături de Luana, prima lui soție. Mariajul celor doi a durat șase ani, iar în urma lui a venit pe lume fiica lor superbă Inoke, acum trecută de vârsta majoratului.

Chiar dacă au trecut mai bine de 15 ani de când Luana și Cabral Ibacka s-au separat, timpul nu și-a pus deloc amprenta pe chipul și trupul vedetei. În prezent în vârstă de 54 de ani, Luana se bucură de o siluetă de adolescentă și un tonus de invidiat. Vezi, în galeria foto, cum arată acum fosta soție a lui Cabral Ibacka!

Cabral și Luana Ibacka avut un mariaj scurt

Cabral și Luana Ibacka avut un mariaj scurt

Cabral și Luana Ibacka au avut un mariaj scurt, ce a durat din 2000 până în 2006, și în urma căruia a venit pe lume fiica lor, Inoke. Relația celor doi a fost una intensă, însă focul pasiunii s-a stins rapid. Luana Ibacka a explicat în trecut care au fost motivele pentru care căsnicia lor a eșuat. Dat fiind faptul că între Cabral și Luana este o diferență de zece ani, multe persoane au considerat că a acesta a fost principalul impediment.

"Între noi doi era o diferență de vârstă de 10 ani. Am eu o preferință să fie bărbați mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat și am rămas împreună. În 2002 am rămas însărcinată și atunci ne-am și căsătorit. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar la un moment dat ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită într-alta în care zbura.", a declarat Luana Ibacka în trecut, conform Libertatea.ro. 

Sursa foto: Imgur

Au rămas prieteni

Au rămas prieteni

În ciuda faptului că despărțirea a fost una dureroasă, iar Luana Ibacka mărturisea că a vărsat multe lacrimi atunci când a divorțat de Cabral, cei doi au rămas în relații extrem de apropiate, mai ales de dragul fiicei lor, Inoke, ce în prezent are 18 ani.

"Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns și au existat și gelozii. Mie îmi place mult de actuala soție a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat doar că am fost etichetată ca fostă soție a lui Cabral.", a mai spus Luana Ibacka.

Sursa foto: Imgur

N-a avut noroc în dragoste

N-a avut noroc în dragoste

În timp ce Cabral Ibacka și-a refăcut rapid viața și a cunoscut-o pe Andreea Ibacka, alături de care are acum o fetiță, pe nume Namiko, fosta lui soție nu a avut același noroc în dragoste. Încă din anul 2011 Luana Ibacka și-a început activitatea de life coach, trainer și speaker, dar a început să practice și tango argentinian. Această pasiune a apropiat-o de Dragoș Samoil, un bărbat cu 13 ani mai tânăr alături de care a avut o relație timp de patru ani, până în 2018. De atunci nu a mai fost văzută în public la brațul vreunui bărbat.

Citește și: Sunt simpatici și savuroși! Cabral și Andreea Ibacka sunt fericiți împreună de peste 10 ani

Sursa foto: Imgur

Arată incredibil

Arată incredibil

La cei 53 de ani Luana Ibacka le face concurență puștoaicelor de 20 de ani. Vedeta are un fizic de invidiat, rezultatul a multor ore petrecute în sala de forță, dar și a unei alimentații atent gândite. Luana Ibacka a renunțat la proiectele din televiziune și a urmat cursurile de Instructor Fitness și Tehnician Nutriționist, dorind să îi învețe și pe alții să fie discliplinați în privința stilului de viață.

"De peste cinci ani lucrez cu corpul și, deja înțeleg ce înseamnă un stil de viață experimental, pentru că acesta este modelul meu mental. Privesc cu sinceritate și compasiune sute de persoane în anturajul meu, care sunt confuze privind dieta și sportul, care sunt nemulțumite de cum arată și de cum se simt.", a povestit Luana Ibacka, în 2019, pentru Libertatea.ro.

Sursa foto: Instagram

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Luana (@luana_healtheducator)

Surse foto: Instagram

Surse articol: Surse articol: Playtech / Viva! / Libertatea.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta