Cum arată, la aproape 90 de ani, Richard Chamberlain, sex-simbolul anilor '80 după care suspinau femei de toate vârstele

Cristina Gherghina

A devenit sex-simbolul unei generații după ce a impresionat pe toată lumea cu rolul său din "Pasărea Spin". A cucerit milioane de inimi, a cunoscut gustul faimei, dar cu toate acestea, sufletul lui Richard Chamberlain a fost măcinat de unul dintre cele mai mari secretele ale sale pe care a trebuit să îl țină ascuns timp de mulți ani. 

Rolul preotului Ralph de Bricassart, mai exact prestația sa excepțională din "Pasărea Spin", i-a deschis calea către alte producții cinematografice de succes - printre care "Shogun", "Contele de Monte-Cristo" și "Omul cu masca de fier".

Astăzi, la cei 86 de ani ai săi, Richard Chamberlain nu pare că are de gând să se retragă prea curând din lumea cinematografică, actorul urmând să apară pe marile ecrane în filmul "Echoes of the Past". 

A devenit actor pentru că nu îi plăcea cine era în viața reală

A devenit actor pentru că nu îi plăcea cine era în viața reală

Serialul "Pasărea Spin", spune povestea nefericită dintre personajul jucat de Richard Chamberlain și Meggie Cleary, jucată de Rachel Ward. Preotul șarmant, Ralph de Bricassart, este îndrăgostit până peste cap de Meggie, dar, din păcate,  preotul trebuie să aleagă între dragoste și religie. 

Prestația sa fabuloasă i-a adus actorului un Glob de Aur și de atunci i-a fost deschisă calea către alte producții cinemtografii. Richard a spus la un moment dat că a vrut să devină actor pentur că nu era deloc mulțumit de cine era în viața reală. 

"Am fost întotdeauna fascinat de ideea de a fi actor. Problema era că eram întotdeauna timid şi nu prea sigur de mine. Dar oamenii de pe ecran păreau atât de încrezători”, a mărturisit Richard.

Sursă foto: Pinterest 

Richard Chamberlain, un actor cu adevărat talentat

Richard Chamberlain, un actor cu adevărat talentat

Actoria a însemnat pentru Richard șansa de a deveni o altă persoană, mai încrezătoare, dar în același timp, și-a demonstrat măiestria în acest domeniu. 

Richard Chamberlain a fost distribuit primele sale roluri mari prin anii 70'. Este cunocut ca fiind unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood, jucând în roluri precum Aramis în Cei Trei Muschetari (1973) și până la agentul Jason Bourne în The Bourne Identity (1988).

De la începutul anilor 2000, Chamberlain a fost mai selectiv în privința rolurilor care i se ofereau, dar cu toate acestea a avut numeroase apariții televizate, inclusiv în aceea producție pentru toți cei fascinați de operațiile chirurgicale ale vedetelor de la Hollywood, Nip / Tuck (2006).

Chiar dacă este cunoscut pentru rolurile sale din televiziune și din filme, Chamberlain, acum în vârstă de 86 de ani, a avut întotdeauna o pasiune pentru teatru și a jucat în diverse producții, printre care My Fair Lady și Spamalot (2009).

Sursă foto: Pinterest

Homosexualitatea, secretul care i-a măcinat sufletul

Homosexualitatea, secretul care i-a măcinat sufletul

Era adorat de milioane de femei și toate visau la inima carismaticului actor, însă Charmberlain ascundea un secret pe care mai târziu avea să îl dezvăluie lumii întregi: homosexualitatea.

Într-un interviu acordat pentru LiveRampUp, în urmă cu 2 ani, Richard a mărturisit că și-a ținut orientarea sexuală secretă pentru a-și proteja cariera și imaginea.

"Este un adevărat miracol pentru un actor să aibă oferte, pentru că majoritatea actorilor cu greu prind un rol, așa că este pur și simplu o prostie pentru un actor care lucrează să spună:„ O, nu-mi pasă dacă cineva știe că sunt homosexual "- mai ales dacă ești ales pentru rolul principal. Personal, nu aș sfătui pe niciun actor care joacă în rolul principal să mărturisească că este gay", a spus Richard, potrivit amomama.com.

Sursă foto: Pinterest

"Shattered Love", cartea care i-a eliberat sufletul

"Shattered Love", cartea care i-a eliberat sufletul

A preferat să își țină relațiile departe de ochii publicului din cauza orientării sale sexuale, însă, în urmă cu 17 ani, actorul a găsit tăria de a dezvălui cel mai mare secret al său. 

"Shattered Love" este cartea pe care actorul a scris-o ;i care i-a redat libertatea. În paginile sale, Richard a mărturisit că este atras de bărbați și a povestit cât de greu i-a fost să își țină ascunsă orientarea sexuală. 

"Aveam vreo 68 de ani când am scris-o. Am crezut că ştiu cum să îmi trăiesc viaţa şi că voi scrie o filozofică. Prietenii şi editorul meu au spus că trebuie să-l îi dau un stil prsonal. Am ezitat să vorbesc despre homosexualitatea mea în ea, pentru că ştiam că despre asta vorbeşte oricine, despre cum e să fii gay la Hollywood. Într-o zi, când eram într-o cameră mică din Hawaii, unde scriam cartea, am avut cea mai uimitoare experienţă. Deodată, mi-am dat seama că m-am minţit, ca şi cum societatea mă minţise şi că nu era nimic în neregulă cu mine. A fost o minune", a spus actorul.

Sursă foto: Pinterest 

Surse foto: Getty Images

Articolul urmator Cum arată fiul lui Guy Ecker. Bărbatul are aproape 40 de ani, e superb și are o mamă...necunoscută!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.