Cum arăta Loredana Groza în copilărie. Imagini de colecție cu mereu surprinzătoarea artistă

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Spectaculoasă, ravisantă, cameleonică, așa o știm cu toții pe Loredana! Un nume de referință în industria muzicală, un om și un artist complet, ce de peste 30 de ani ne cântă și ne încântă cu aceeași energie caracteristică.

Lori, în prezent în vârstă de 51 de ani, a bifat multe schimbări de-a lungul timpului. A avut diverse stiluri vestimentare și a știut mereu că trebuie să fie altfel, pentru a ține pasul cu cerințele fiecăror vremuri. Copila simpatică din Onești a devenit un star iubit de generații întregi și totul a pornit de la un singur vis: acela de a deveni faimoasă. Vezi, în galeria foto, cum arăta cântăreața în copilărie!

Surse articol: Playtech / Libertatea / EuropaFm

Sursa foto principală: Instagram

O adevărată divă

O adevărată divă

Loredana este o artistă desăvârșită, cu peste 30 de ani de carieră în industria muzicală românească, care reușește de fiecare dată când urcă pe scenă să ridice o sală întreagă în picioare și să aducă o bucurie imensă în sufletele oamenilor. Și-a îmbinat, cu succes, de-a lungul anilor, activitatea muzicală cu cea din domeniul televiziunii și este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, datorită autenticității și talentului său de neegalat. 

Sursa foto: Instagram

Citește și: Ce răspuns genial a avut Loredana pentru un urmăritor care i-a spus că e artificială

Prima piesă, la 3 ani

Prima piesă, la 3 ani

Născută la Onești, pe data de 10 iunie 1970, într-o familie modestă, Lori și-a dorit mereu să cânte. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de mama sa, care și-a dorit în tinerețe să fie cântăreață de muzică populară, dar nu și-a văzut niciodată visul realizat. Solista a lansat prima piesă când avea doar trei anișori, iar tatăl său a fost cel care a imprimat piesa pe un casetofon.

"Mama mea și-a dorit să fie cântăreață de muzică populară și a vrut să participe la 'Floarea din grădină', un concurs celebru pe timpuri. Tatăl meu este scriitor și în acelasi timp are și o voce foarte frumoasă și cred că toate acestea au contribuit la ceea ce este acum... Loredana. Deși uneori mama era puțin mai reticentă vis a vis de cântat și de dorința mea de a-mi urma acest vis cu pretul unor absențe de la școală", a dezvăluit ea, conform Libertatea.

Sursa foto: Cancan.ro

Traumele din anii școlii

Traumele din anii școlii

Artista se poate lăuda și cu faptul că a fost comandantă de unitate în școala sa, anume un fel de șefă a pionierilor, așa cum erau în acele vremuri, dar și olimpică la limba română pe țară. Însă, deși a excelat la învățătură, vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu că au existat și perioade mai puțin plăcute atunci când era elevă, pe care și-ar dori să le șteargă din memorie, dacă s-ar putea.

"Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise 'chi chio', și pe mine sora lui 'chio chio'.

Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copii îl strigau și 'aragaz cu patru ochi'. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil", a spus ea, la Antena 3.

Sursa foto: Cancan.ro

Citește și: Trauma care a marcat-o pe Loredana Groza. Care este durerea nespusă din viața cântăreței

"Nu aveam decât 1 leu"

"Nu aveam decât 1 leu"

La vârsta de 14 ani, vedeta a participat la o preselecție televizată pentru concursul "Cântarea României", desfășurat în orașul Focșani, acolo unde a avut șansa de a fi remarcată de Dumitru Moroșanu și Jold Kerestely, care au rugat-o să vină la București, pentru participa la "Steaua fără nume", deși vârsta minimă acceptată era de 17 ani. Ea a făcut mărturisiri emoționante despre ea perioadă a vieții sale, spunând că avea la dispoziție doar un singur leu pe zi, pentru a se întreține. 

"La repetițiile pentru concursul 'Steaua fără nume' erau zile în care nu aveam decât 1 leu și îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau niște chifle foarte bune. Și am zis: 'O să îmi iau una dimineața, îmi mai iau una la prânz și îmi păstrez două pentru când vin seara'. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că fac un efort sau că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparație. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la școală. Câți bani îmi dăduseră ai mei atâția aveam, nu mi se părea nimic anormal. Eram fericită că sunt în București, că o să mă duc la Televiziune, să văd cum e într-un studio", a povestit ea, în cartea sa, "Loredana, Sentimente".

Sursa foto: VoceaRomaniei

Surse foto: Instagram, Cancan, Vocea Romaniei

Articolul urmator Ce frumoasă s-a făcut fiica Loredanei Groza. Cum arată tânăra acum, la 24 de ani

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.