Cum arăta Pavel Bartoș în tinerețe. Brad Pitt era mic copil pe lângă el!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV de la noi. Stilul său efervescent și carismatic reușește mereu să le aducă un zâmbet pe buze românilor, la fiecare ediție a emisiunilor pe care le prezintă.

Actorul și-a început meseria în urmă cu mai bine de 27 de ani și de atunci și-a croit o carieră frumoasă, reușind să câștige inima publicului și să își dedice întreaga viață pe scenă. Însă ceea ce probabil nu mulți știu este că în tinerețe Pavel Bartoș arăta complet diferit și putea să îi facă lejer concurență celebrului Brad Pitt! Vezi cum arăta actorul în urmă cu mulți ani, în galeria foto!

Surse articol: Arenabucatarilor / Viva / Wikipedia

Sursa foto principală: Instagram Pavel Bartoș / Pavel Bartoș

S-a născut într-o familie modestă

S-a născut într-o familie modestă

Pavel Bartoș, în vârstă de 47 de ani împliniți pe 20 ianuarie 2022, s-a născut la Miercurea Ciuc, într-o familie modestă și numeroasă, cu încă trei frați. Actorul declara în trecut că a avut o copilărie cu ierni geroase și multe lipsuri, însă presărată și cu momente frumoase. A avut prieteni maghiari și chiar a învățat limba în timpul partidelor de joacă.

Sursa foto: Instagram

A început să joace la Cluj

A început să joace la Cluj

Pavel Bartoș a început devreme să pună bazele meseriei sale de actor. A început să joace pentru prima dată în 1993, în locații precum Teatrul de Păpuși Puck din Cluj sau Teatrul de Nord din Satu Mare. A dat dovadă de o ambiție fantastică și astfel, în 1999 a obținut un loc de muncă la Teatrul Național din Timișoara și mai apoi la Teatrul Maghiar de Stat Csicky Gergely. În prezent colaborează cu Teatrul Odeon din București.

Sursa foto: Instagram

Arăta complet diferit în tinerețe

Arăta complet diferit în tinerețe

Ei, și dacă acum toată lumea îl știe pe Pavel Bartoș tuns scurt și cu ceva kilograme în plus, în tinerețe putea să îi facă lejer concurență lui Brad Pitt! Actorul avea plete lungi și bălaie, trăsături fizice extrem de bine conturate și un zâmbet ce putea să dea pe spate orice domnișoară.

Sursa foto: Imgur

A jucat în telenovele

A jucat în telenovele

Pavel Bartoș și-a făcut debutul în televiziune în anul 2001, când a început să participe la emisiuni de divertisment precum matinalul "Bună dimineața, România" de la TVR1. Însă în 2004 oamenii au avut ocazia de a-l vedea pe simpaticul actor jucând în telenovele îndrăgite ca "Numai iubirea" sau "Îngerașii".

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator Pavel Bartoș este într-o formă de invidiat după ce a slăbit 12 kilograme. Uite ce l-a motivat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.