Cum arată și cum se simte în prezent fiul Magdei Vasiliu, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Vlad, fiul Magdei Vasiliu, în vârstă de 11 ani, a primit un diagnostic dur din partea medicilor în anul 2017: cancer osos. De atunci, prezentatoarea TV a început lupta cu boala cruntă alături de micuțul său și a apelat la ajutorul unor specialiști din Italia.

Magda Vasiliu, în prezent în vârstă de 44 de ani, a trăit un adevărat coșmar în ultimii ani și a făcut eforturi mari pentru a fi alături de copilul său. Vedeta s-a retras complet din televiziune pe perioada tratamentelor fiului său și s-a dedicat exclusiv îngrijirii acestuia. Vezi, în galeria foto, cum arată fiul Magdei Vasiliu în prezent, la aproape patru ani de când a primit diagnosticul cumplit. 

Surse articol: Libertatea / ProTV / Click.ro

Sursa foto principală: Captură YouTube / Facebook

Vestea care le-a schimbat viața

Vestea care le-a schimbat viața

Viața Magdei Vasiliu și a soțului ei, Cosmin Stoian, s-a schimbat radical în urmă cu aproape patru ani, atunci când au aflat că fiul prezentatoarei TV suferă de cancer osos. În România nu existau specialiști care să trateze acest tip de cancer, astfel că au decis să se mute în Italia, pentru ca Vlad să beneficieze de tratamentele necesare.

Sursa foto: Imgur

A renunțat la carieră

A renunțat la carieră

Magda Vasiliu a decis atunci să renunțe complet la cariera din televiziune, deși la acea vreme era imaginea trustului Prima TV, pentru a se dedica exclusiv copilului său. Vedeta a povestit, în urmă cu trei ani, care au fost motivele pentru care a ales să își trateze fiul în străinătate.

"Eram la Marie Curie, internată de 2 zile cu Vlad și tot speram să nu se adeverească suspiciunile medicilor. Dar, dr. Constantin Ciobanu, cel care s-a ocupat de Vlad încă de la internare mi-a spus cu o onestitate pe care abia târziu am apreciat-o, 'Doamnă, noi cu biopsia vom stârni un adevarat vulcan... celulele alea pleacă...'. Ăla a fost momentul în care m-am hotărât să plec... Biopsia osoasă care se facea în România era una invazivă... una care reduce practic șansele la viață...", a scris Magda Vasiliu, pe Facebook, în 2017. 

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cutremur la Hollywood: unul dintre cei mai mari actori din lume a fost diagnosticat cu cancer

Au luptat împreună

Au luptat împreună

Vlad este fiul Magdei Vasiliu rezultat din a doua ei căsnicie, cu Andrei Vintilescu, cu care a fost măritată timp de cinci ani. Deși actualul său soț, Cosmin Stoian, în vârstă de 42 de ani, nu este tatăl natural al băiețelului, ei sunt o familie unită, iar bărbatul a luptat cot la cot alături de fosta prezentatoare TV pentru a-l ajuta pe copil să învingă boala necruțătoare.

Sursa foto: Imgur

"Am sperat, am suferit, am învățat, am plâns"

"Am sperat, am suferit, am învățat, am plâns"

La început, cei trei s-au mutat la Roma, pentru a fi cât mai aproape de clinica unde Vlad primea tratamentul. La un an după ce a fost diagnosticat inițial cu cancer osos și zeci de ședințe de chimioterapie, Magdei Vasiliu a primit o veste îmbucurătoare: boala a intrat în remisie.

"Astăzi se împlinește un an de când am ajuns la Roma... un an în care am sperat, am suferit, am învățat, am plâns, m-am bucurat și am învățat ce înseamnă cu adevărat cancerul. Un an de chimioterapie, de intervenție chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigații amănunțite, reevaluări făcute ca la carte. Copilul meu este în remisie totală, completă. Iar fără Cosmin Stoian, soțul meu, și fără mama lui, o doamnă și o mamă în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoiasă, dacă nu chiar imposibilă.", a scris Magda Vasiliu pe Facebook, în 2019. 

Sursa foto: Imgur

Surse foto: Imgur, Facebook, Captura YouTube

Articolul urmator Florin Călinescu, diagnosticat cu cancer. Cum se simte acum

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.