Cum arată soția lui Victor Pițurcă puțini știu! Femeia îi este alături de mai bine de 30 de ani

Cum arată soția lui Victor Pițurcă puțini știu! Femeia îi este alături de mai bine de 30 de ani

Ramona Jurubita

Fotbalistul și antrenorul Victor Pițurcă (67 de ani) este un personaj care a tot apărut în presă de-a lungul timpului, dar mulți l-au văzut mai mult singur, pentru că meseria lui i-a impus să stea departe de soție de foarte multe ori.

UPDATE 13 OCTOMBRIE 2023: 

Victor Pițurcă își aduce mereu recunoștința și admirația pentru partenera sa de viață. Povestea de dragoste dintre antrenor și soția lui, Maria a început în adolescență, când amândoi erau doar niște tineri cu vise mari.

Cu zâmbetul pe buze, acesta a dezvăluit în cadrul podcast-ului „Ameritat cu Nasrin” cum a întâlnit-o pe cea care l-a făcut tată de doi copii în orașul lor natal, Târgu Jiu, în urmă cu mai bine de 30 de ani. 

La momentul acela, ea era elevă la liceu, iar el juca fotbal pentru FC Olt Scornicești. Chiar dacă distanța îi despărțea la început, dragostea a fost mai puternică.

Din punctul ăsta de vedere am fost foarte norocos. Așa le spun și copiilor mei, și lui Alex, el deja are probleme. Trebuie să ai noroc. Trebuie să știi ce alegi. Așa s-a întâmplat la mine, am fost mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur, că așa mi-am crescut-o și eu. La 17 am cunoscut-o. Ne-am cunoscut la Târgu Jiu. Ea era încă elevă la liceu.

Eu am venit la Scornicești (în perioada 1979-1983 Piți a jucat la FC Olt Scornicești), ea a terminat în momentul acela liceul, a luat la facultate, la Craiova, și s-a mutat în casa mea din Craiova.

Eu făceam naveta Craiova-Scornicești. A terminat Electrotehnica, iar ultimul an l-a făcut la București”, povestește Victor Pițurcă. 

Nu ezită să recunoască norocul pe care l-a avut în alegerea partenerei de viață. El consideră că a fost extrem de norocos să o găsească pe Maria, o femeie echilibrată și dedicată.

În cadrul podcast-ului, omul fotbalului românesc a menționat că încă de la vârsta de 17 ani, au știut că sunt făcuți unul pentru celălalt. De-a lungul anilor, Maria a jucat un rol esențial în viața și cariera lui Victor Pițurcă, fiind un sprijin constant și o mamă dedicată pentru cei doi copii ai lor, Alex și Claudia.

Cu toate că viața lui Victor era marcată de cantonamente și meciuri de fotbal, Maria s-a asigurat că copiii lor au primit o educație sănătoasă și au crescut într-un mediu familial stabil.

Deși timpul petrecut alături de copii a fost limitat din cauza cerințelor carierei sale, Victor Pițurcă și Maria au reușit să creeze o familie unită și liniștită.

Victor a fost un tată exigent, care a pus întotdeauna accent pe educație și valorile familiale. Aceasta a contribuit la formarea unor copii responsabili și bine educați.

Foarte greu. Foarte greu. Păi gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii. Numai soția mea s-a ocupat.  Eu eram numai în cantonamente. Nu știam ce era viața de familie, numai cantonamente, rar veneam.Am fost un tată exigent. Am avut grijă ca copiii mei să aibă o educație sănătoasă. Am niște copii liniștiți și cu o educație aleasă”, declară fostul fotbalist.

El este căsătorit cu Maria Pițurcă (62 de ani) și au o relație care durează de peste 30 de ani. Femeia s-a prezentat foarte rar în public alături de partenerul său de viață pentru că nu îi place să se afle în centrul atenției. Cea mai recentă apariție a lor împreună a fost în mediul online, prin intermediul unei fotografii postate de influencerul Cristina Ich (Cristina Micu, 36 de ani), iubita fiului lor, Alex Pițurcă (39 de ani). Cei doi i-au oferit și un nepot lui Victor Pițurcă, pe nume Noah (3 ani).

Victor Pițurcă și Alex Pițurcă, îmbrăcați în cămăși albe, în timp ce stau împreună la o terasă.
Victor Pițurcă și fiul său, Alex Pițurcă

Pe 25 noiembrie 2021, Maria și Victor Pițurcă au fost prezenți la ziua de naștere a celei care i-a făcut bunici și au surprins-o într-un mod plăcut. Vedeta a imortalizat momentul și le-a arătat urmăritorilor săi ce musafiri de seamă are. "Soacra" ei a purtat o ținută elegantă, alcătuită dintr-o rochie lungă formată din două piese și o geantă de umăr. În prezent este blondă, chiar dacă ani la rând a fost doar șatenă sau roșcată. În continuare, trăsăturile ei sunt puse în evidență de bretonul la care se pare că nu va renunța prea curând.

„Și, când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize.”, a scris Cristina Ich în descrierea postării.

Acea fotografie a fost ștearsă între timp din mediul online, dar mama lui Alex Pițurcă poate fi admirată în imaginile de familie publicate chiar de el.

Alex Pițurcă alături de Claudia, sora lui, și de Maria, mama lor
Alex Pițurcă alături de sora lui și de mama lor

Victor Pițurcă are o soție care i-a rămas alături și l-a iertat, în ciuda infidelității lui. Aceștia au împreună doi copii, pe Alexandru și pe Claudia (41 de ani), dar fostul atacant al Stelei mai are un băiat dintr-o relație extraconjugală cu Vica Blochina. Edan (15 ani) s-a născut în urma aventurii dintre fosta balerină și antrenor, iar venirea lui pe lume a provocat și un scandal între cei doi părinți. De necrezut este faptul că aceștia au fost amanți timp de 16 ani.

„După ce s-a născut Edan, el nu a vrut să recunoască copilul, trebuia să ajungem la IML cu copilul. Eu niciodată nu i-am spus până în ziua de azi că tatăl lui nu a vrut să-l recunoscă. I-am spus că tatăl e plecat, că antrenează în altă țară. M-am dus la IML să facem analiză, dar copilul a deschis ușa din mașină știind că tatăl lui e acolo, a rupt-o la fugă și s-a dus la el, tatăl lui fiind foarte stingher.”, a declarat Vica Blochina în trecut.

În timp, relația tată-fiu s-a sudat și Victor Pițurcă îi iubește la fel de mult pe cei trei copiii ai săi, dar cea pe care a ales-o să îi stea alături până la finalul vieții este Maria Pițurcă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex (@piturca_alex)

Soții Pițurcă au o relație specială cu partenera fiului lor și își petrec timpul împreună la ocaziile speciale, cum ar fi ziua de naștere a Cristinei Ich sau cea a nepotului lor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Ich (@christina_ich)

Familia Pițurcă nu se mai implică în scandaluri și a ales să stea departe de ochii lumii. Din acest motiv, ei nu se afișează în public decât la evenimente extrem de importante.

Citește și: Cristina Ich, implicată într-un mare scandal legat de donațiile pentru coronavirus

Surse foto: Instagram, Instagram, Youtube

Surse articol: GspFanatikLibertateaSport" rel="nofollow noopener" target="_blank">Ameritat cu Nasrin

Articolul urmator
Jean de la Craiova este un familist convins de mai bine de 25 de ani. Cum arată femeia care îl așteaptă mereu acasă și stă departe de celebritate
Jean de la Craiova este un familist convins de mai bine de 25 de ani. Cum arată femeia care îl așteaptă mereu acasă și stă departe de celebritate
Cum va arata viata ta peste 5 ani?
Incepe quiz
Cum va arata viata ta peste 5 ani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.