Cum este Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol l-a dat de gol

Cum este Smiley în rolul de tătic. Gina Pistol l-a dat de gol

Alida Enache

Smiley este, cu adevărat, un tată dedicat, iar Gina Pistol se mândrește cu asta de fiecare dată când are ocazia! Invitată în cadrul unei emisiuni, prezentatoarea TV a oferit detalii neștiute și simpatice din viața ei de familie.

UPDATE 4 octombrie 2023: Gina Pistol a răspuns curiozităților fanilor într-un interviu și a explicat de ce nu apelează la ajutorul unei bone care să stea permanent cu fetița lor, Josephine, de doi ani și jumătate. În opinia ei, un copil poate crește armonios doar dacă simte că are sprijinul părinților la orice pas. Bineînțeles, asta nu înseamnă că stă permanent în prezența micuței, ci doar că încearcă să fie cât mai mult alături de ea.

„Dacă vrei să îți crești copilul sănătos, ca așa puteam să îl pasez unei bone, la bunici și îmi vedeam de viață, dar vreau să îmi cresc copilul sănătos. Eu am ajutor, să nu fiu înțeleasă greșit! Am ajutor, dar atunci când am de filmat ceva sau când am de făcut câteva drumuri și chiar nu pot să stau cu copilul, vine cineva și mă ajută. Atunci când sunt acasă, mă joc cu ea, ne îmbrățișăm, adică chiar și atunci când sunt acasă nu vreau să îmi ignor copilul. Și chiar dacă e greu să fac în fiecare zi aceleași lucruri și aceleași jocuri, cred eu că la un moment dat o să facă diferența toate aceste sacrificii, nu sacrificii că eu vreau să le fac.”, a spus Gina Pistol, la Antena Stars, potrivit Spy News.

----------- 

Știrea inițială

Și-a dorit din tot sufletul să devină mamă, s-a rugat constant să poată duce sarcina la capăt, iar acum se bucură din plin de viața de familie. Gina Pistol, care acum are 42 de ani, nu se mândrește doar cu minunea sa de fată, ci și cu tatăl ei, căruia nu are ce să îi reproșeze, căci se comportă exemplar. Smiley este tăticul perfect, după cum declară chiar partenera sa și are ritualuri extrem de simpatice cu micuța Josephine.

Despre viața de familie, dar și despre bucuriile de care au parte zi de zi de când au devenit părinți, a vorbit prezentatoarea TV în cadrul unei emisiuni recente.

„Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața, îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea.

Ei au ritualul lor în fiecare dimineață. Ea își pune fustița de balet, Andrei pune Ceaikovski și dansează împreună Lacul Lebedelor, apoi ea are o colecție de cărți muzicale și le răsfoiesc împreună. Așa cum am mai zis, este un tată perfect și minunat pentru ea”, a spus ea.

Imagine cu Gina Pistol și Smiley în timp ce fac un selfie în vacanță

Amintim că Gina Pistol nu a avut parte de o sarcină ușoară, dar și că perioada de după naștere a fost epuizantă. Blondina a avut hemoragii mari în primele luni de sarcină și s-a temut constant că nu o va putea duce la capăt. Mai mult de atât, nici măcar nu le-a zis părinților ei că urmează să devină bunici, temându-se de faptul că vor suferi dacă va pierde copilul. Aceștia au aflat, ulterior, din presă vestea cea mare, lucru de care vedeta TV și partenerul ei nu au fost deloc încântați.

Din fericire, sarcina s-a finalizat cu bine, iar micuța Josephine a venit pe lume, perfect sănătoasă, în luna martie a anului 2021. Perioada după naștere nu a fost ușoară pentru proaspăta mămica, care s-a simțit pentru o lungă perioadă de timp epuizată atât psihic, cât și fizic.

Smiley, acum în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre dificultățile cu care s-au confruntat el și partenera sa înainte de nașterea fetiței lor în cadrul unui podcast.

„Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței. Acestea sunt niște lucruri care nu trebuie luate în râs”, a spus el.

Citește și: Ce mare și frumoasă a crescut fiica Monicăi Bellucci! Seamănă leit cu mama ei

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Click, AntenaStars, KissfmSpynews

Articolul urmator
A trecut un an de când Smiley și Gina au devenit soț și soție, iar cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând. "Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act"
A trecut un an de când Smiley și Gina au devenit soț și soție, iar cei doi sunt mai îndrăgostiți ca oricând. "Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act"
Cum vei muri?
Incepe quiz
Cum vei muri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.