Cum s-au schimbat 10 dintre cele mai mari staruri de la primul rol până în prezent

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Când actorii de la Hollywood erau la începutul carierei, erau plini de speranță, doar visau la faimă și aveau atât de multă putere și energie, încât acest lucru este vizibil chiar și în fotografiile lor făcute în urmă cu zeci de ani.

Am realizat un top prin care am comparat imagini cu unele dintre primele roluri ale unor actori celebri cu cele actuale. Noi credem că mulți dintre ei s-au schimbat enorm de mult. Ești de acord?

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

În urmă cu 30 de ani, Jennifer Aniston apărea în primul ei film, "Camp Cucamonga". Avea un viitor mare în față și urma să devină legendara Rachel din serialul fenomen "Friends". Cea mai recentă apariție a sa pe marile ecrane a fost în "The Morning Show", unde a jucat un rol memorabil a unei femei care se lupta pentru drepturile ei și pentru o viață mai bună.

Sursa foto: Pinterest

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Cariera lui Robert Downey Jr. a început în 1970 cu apariția în filmul "Pound". Primul său rol de compoziție a fost în "Baby It's You". În prezent Robert Downey Jr., în vârstă de 55 de ani, este câștigător al Globului de Aur și nominalizat la Oscar și Emmy. Este un actor extrem de popular. A jucat rolul lui "Tony Stark" și așteptăm cu nerăbdare să-l vedem în "All-Star Weekend", "Sherlock Holmes 3" și "Black Widow".

Sursa foto: Pinterest

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Frumoasa actriță, acum în vârstă de 45 de ani, a apărut pentru prima oară pe ecran în copilărie, în comedia "Lookin’ to Get Out". Mama și tatăl ei au jucat, de asemenea, în acest film: actorul Jon Voight și actrița Marcheline Bertrand. Astăzi, o putem vedea pe Angelina Jolie în "Maleficent: Mistress of Evil" și, în 2021, ne așteptăm ca filmul "The Eternals" să fie lansat și va dezvălui ce se întâmplă după "Avengers: Endgame."

Kirstie Alley

Kirstie Alley

În anii ’90, Kirstie, acum în vârstă de 69 de ani, a jucat roluri principale în filmele "It Takes Two" și "Look Who’s Talking", după prima apariție în "Star Trek II: The Wrath of Khan". Apoi, a dispărut de pe marele ecrane pentru că avea probleme cu greutatea, motiv pentru care a apărut doar în diferite reality-showuri, cum ar fi "Big life of Kirstie Alley". Dar a reușit să se întoarcă în cele din urmă și să aibă din nou roluri în filme. Unul dintre cele mai recent a fost în "Lifetime’s You Can’t Take My Daughter", film lansat anul acesta.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator Nu-l mai recunoști. Cât de mult s-a schimbat unul dintre cei mai iubiți actori ai tuturor timpurilor

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.