Cum să fie așa sexy? Vezi cât de frumoasă poate fi soția lui Emil Boc, primarul Clujului

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Emil Boc și soția lui sunt căsătoriți de 26 de ani. Oana este cea mai mare susținătoare a primarului din Cluj și totodată o femeie extrem de ambițioasă și incredibil de sexy. Soția edilului este lector universitar la Universitatea Babes Bolyai din Cluj și este de o frumusețe răpitoare.

Vezi, în galeria foto, cum arată și ce face Oana, soția lui Emil Boc!

Emil și Oana Boc sunt căsătoriți de 26 de ani

Emil și Oana Boc sunt căsătoriți de 26 de ani

Emil și Oana Boc sunt căsătoriți din anul 1994 și au împreună două fete, pe Patricia (foto stânga) și Cezara. Cei doi sunt destul de discreți în privința vieții lor personale și rareori sunt văzuți împreună în public. 

Sursa foto: Facebook

Are un zâmbet molipsitor

Are un zâmbet molipsitor

Oana Boc arată incredibil de bine și este o prezență încântătoare. Are un zâmbet molipsitor, un aer tineresc și un tonus de invidiat. Soția primarului din Cluj este foarte îndrăzneață în privința coafurii, preferând nuanțele de violet și roșu pentru părul său.

Sursa foto: Facebook

E incredibil de sexy

E incredibil de sexy

Soția lui Emil Boc are un fizic de invidiat și este incredibil de sexy. Oana Boc preferă să își pună în valoare silueta ca trasă prin inel cu ținute mulate pe corp, pe care le asortează cu o atitudine încrezătoare. Soția edilului este lector universitar la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj, iar meseria de profesor este una ce o inspiră zi de zi.

"În fiecare zi mă întâlnesc cu tineri plini de entuziasm, îndrăgostiţi, pentru care viaţa nu este o rutină, ci o permanentă descoperire a unor întrebări esenţiale, în fiecare zi mă întâlnesc cu căutători de sens, cu exploratori ai unor spaţii ştiinţifice sau ai unor lumi imaginare, astfel încât fiecare zi este o amintire care îmi rămâne întipărită în minte.", a declarat Oana Boc, conform campuscluj.ro, despre motivele pentru care a ales această meserie.

Sursa foto: Facebook

Florin Piersic a fost prezent la lansarea albumului său de poezii

Florin Piersic a fost prezent la lansarea albumului său de poezii

În anul 2013, Oana Boc și-a lansat primul volum de poezii, eveniment la care a participat și Florin Piersic. Marele actor a recitat câteva versuri și s-a declarat impresionat de talentul soției primarului din Cluj. Oana Boc a declarat la acea vreme că a fost una dintre dorințele ei ca poeziile sale să fie citite de Florin Piersic.

"Florin Piersic e cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut poporului român, spunea Radu Beligan. În preajma lui te cuprinde o vrajă rară, pe care ştie să o creeze atât de firesc, prin frumusețea sufletului său pusă în cuvinte.", a scris Oana Boc, pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Facebook

Articolul urmator Ce familie frumoasă are! Vezi cum arată soția și copiii lui Horia Brenciu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.