Cum se pregătește Kate Middleton să devină regină

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, va fi numită regină consoartă într-o bună zi, ca urmare a căsătoriei sale cu prințul moștenitor William, din anul 2011.

Potrivit experților regali, ducesa de Cambridge a început de ceva vreme pregătirile pentru preluarea acestei responsabiliăți din cadrul Casei Regale a Marii Britanii.

Îndatoririle sale sunt analizate cu atenție pentru ca tranziția către noul rol din familia regală să fie cât mai ușoară. Află totul, în galeria foto!

Surse articol: EOnline / Goodto / VanityFair

Pregătiri pentru titulatura de regină consoartă

Pregătiri pentru titulatura de regină consoartă

Potrivit expertului regal Katie Nicholl, Kate Middleton se pregăsește de ceva timp pentru titulatura cea nouă. Ea va prelua acest rol atunci când soțul ei, prințul William, va fi încoronat rege al Angliei. 

"Prima sarcina a sa este să aducă pe lume moștenitori pentru tron, ceea ce s-a întâmplat, iar a doua este să învețe cum să fie regină într-o zi, lucru pe care îl face deja de mult timp. Asistăm, în prezent, la o regină consoartă în așteptare. Ducesa își asumă din ce în ce mai multe angajamente regale, participă la multe evenimente oficiale și își asumă unele îndatoriri ale reginei și ale ducelui de Edinburgh", a explicat Katie Nicholl în cadrul emisiunii TV "True Royalty's Kate: The Making of a Queen".

Citește și: Tributul discret adus de Kate Middleton reginei Elisabeta a II-a, prințesei Diana și prințului Philip, la funeraliile acestuia

Kate Middleton, etalon de eleganță și stil

Kate Middleton, etalon de eleganță și stil

A trecut deja un deceniu de când Kate Middleton a devenit soția prințului William, iar toate acțiunile și aparițiile sale publice au contribuit la conturarea unei viitoare regine consoarte. Ducesa de Cambridge se implică activ în domeniile educației, sănătății și sportului și și-a preluat de mult timp responsabilitatea de a reprezenta familia regală cât mai veridic posibil. Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, jonglează cu brio cu îndatoririle regale și cele de părinte și demonstrează pe zi ce trece că este pregătită să accepte oricând această titulatură. 

Sursa foto: Imgur

Asemănată cu regina Angliei

Asemănată cu regina Angliei

Inițial, a existat o îngrijorare din partea reginei Elisabeta a II-a în privința lui Kate Middleton, atunci când încă nu primise inelul de logodnă din partea prințului William. Regina se temea că ea nu se va descurca în rolul de ducesă, dat fiind faptul că nu are sânge-albastru și nu a primit o educație la palat. 

Însă Kate Middleton a demonstrat exact contrariul - s-a specializat în arta vorbitului în public, este un fashion-icon la nivel mondial, o mamă devotată și una dintre cele mai îndrăgite membre ale familiei regale. A abordat deseori probleme importante ale societății în timpul interviurilor sale și și-a construit o imagine perfectă, demnă de o viitoare regină.

O sursă a declarat pentru Vanity Fair că regina Angliei și-a schimbat în timp părerea despre Kate Middleton. "Regina spune despre Kate că este de neînlocuit. Are un stil asemănător cu al reginei, își păstrează calmul în orice situație și reușește cu brio să prezinte familia regală mai aproape de normalitate și mai apropiată de nevoile cetățenilor", a spus sursa. 

Citește și: Cum arată mama lui Kate Middleton. Carole, "soacra regală" este de o frumusețe și o finețe rar întâlnite

Ambasadoare a familiei regale

Ambasadoare a familiei regale

Kate Middleton s-a dovedit a fi o bună ambasadoare a familiei regale, o ducesă stilată și o persoană ce nu s-a temut vreodată să își deschidă inima în timpul interviurilor. Soția prințului William s-a transformat spectaculos în toți acești ani de când se află în atenția publicului.

"A ținut pasul cu tot ce se întâmplă și privește acest rol ca pe un angajament pentru tot restul vieții", a declarat o sursă pentru revista Vanity Fair. Experții sunt convinși că stilul regal al ducesei de Cambridge este foarte asemănător cu cel al reginei Angliei și ea va fi principala susținătoare a soțului ei după ce va fi încoronat.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: Getty, Instagram

Articolul urmator Cum reușește Kate Middleton să fie sexy fără să încalce protocolul regal. 10 apariții publice care spun totul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.