Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Dan Chișu, despre copilul rezultat din idila cu Manuela Hărăbor: ”Nu pot să recunosc un copil venit din senin”

Otilia Geavlete

În urmă cu mai bine de 25 de ani, regizorul Dan Chișu a avut o relație pasională cu actrița Manuela Hărăbor. A fost una dintre acele legături fără obligații, mai ales că la acea vreme Manuela era căsătorită cu operatorul Dan Alexandru. 

Dacă în viața Manuelei au fost mai mulți bărbați, actrița are un singur copil, pe Andrei, acum un tânăr de 27 de ani, diagnosticat cu autism în copilărie. Deși actrița susține că acesta este băiatul marii ei iubiri, Dan Chișu, regizorul refuză cu vehemență să recunoască acest lucru. 

dan chisu si manuela harabor

Sursa foto: Pinterest

Dan Chișu o acuză pe Manuela Hărăbor că nu a fost sinceră în relația lor

Regizorul, acum în vârstă de 64 de ani, nici nu vrea să audă de Andrei și nu-l recunoaște ca fiu al său, în ciuda faptul că Manuela Hărăbor s-a luptat mai mulți ani să obțină pensie alimentară de  la el.  Dan Chișu susține că a avut doar o relație pasageră cu actrița, iar aceasta nu a fost sinceră cu el. 

”Relația mea cu Manuela a fost o relație temporară. Era în perioada în care am plecat din țară și am avut o poveste absolut extraordinară într-o vară, la mare. Ea era căsătorită atunci! Știu doar câteva lucruri. Că ea nu a fost foarte sinceră și mai știu că soțul ei o iubea foarte, foarte tare. Nu pot să judec problema ei, pentru că n-am discutat-o niciodată. Eu eram un pasager. M-am simțit destul de vinovat atunci de ce mi s-a întâmplat, dar, nefiind în țară, aveam o justificare și spun sincer că nu mi-am imaginat că o femeie care e căsătorită poate să meargă atât de departe, deși mai târziu am înțeles că erau în separare, despărțire, amănunte care oricum nu contează.”,  spune Chișu. 

Decizia de a face un copil i-a aparținut doar Manuelei

Se pare că, după relația lor sporadică, Manuela Hărăbor a rămas însărcinată și a decis să țină copilul, spunând că aceasta este hotărârea ei, iar regizorul nu are nici o obligație. Acesta se îndoiește, însă, că Andrei este fiul său, susținând că Manuela a avut mai multe relații, în perioada când era cu el. 

”Relația dintre mine și Manuela a continuat sporadic, absolut sporadic, n-a fost niciun fel de proiect serios. N-am locuit împreună, n-am avut planuri să ne căsătorim, nici să avem ceva în comun… Ne plăceam, ne întâlneam, ne iubeam și asta era! La un moment dat, după o întâlnire pe care o avusesem cândva, undeva… în noiembrie, nu știu, m-a anunțat că este însărcinată și că va naște un copil. În septembrie m-a anunțat: «Ești tată și… ai un băiat».”

”Ea a luat o decizie unilaterală, după care mi-a dat telefon și mi-a spus: «Am un copil pe care vreau să-l cresc singură. N-ai niciun fel de obligație. Am vrut eu să fac un copil cu tine». Eu am întrebat-o: «Manuela, tu ai avut certitudinea acestui lucru?» și mi-a spus «Da! Este certitudinea mea».

Deși și ea știe, și eu știu că ea nu a întreținut în acea perioadă relații numai cu mine!”, a declarat Dan Chișu. 

Regizorul spune că nu poate recunoaște un copil făcut la întâmplare

„Problema s-a pus la un moment dat, dar i-am spus: «Nu pot să recunosc un copil care a venit din senin»… Așa aș putea să dau un anunț: «Mai sunt fete care doresc să recunosc copii?», haideți să dau o listă, că dacă tot cred pe toată lumea care spune: «Am avut o noapte cu ține, haide să-mi recunoști copilul…».

Nu se poate așa ceva! Ea s-a recăsătorit, copilul a plecat în străinătate, s-a întors în țară. M-am detașat de această problemă, pentru că nici nu vreau să cred că m-aș putea implica în vreun fel… Mai ales că îmi doresc foarte tare un copil. Dar îmi doresc un copil pe care să-l fac prin propria mea voință. Nu vreau să fac copii la întâmplare!”, a declarat Dan Chișu pentru revista Tango

Manuela Hărăbor l-a iertat pe Dan Chișu pentru că nu s-a implicat în viața lui Andrei

Actrița își iubește foarte mult fiul și s-a luptat o perioadă în instanță cu Dan Chișu pentru a obține pensie alimentară. Dar acesta a respins categoric pretențiile ei, insinuând că Andrei ar putea fi copilul altcuiva. Manuela Hărăbor dezminte ferm aceste insinuări:

”Da, eram casatorita, dar in prima zi in care m-am intalnit cu Dan, m-am mutat inapoi de la sotul meu la mama. N-am putut divorta imediat, asa cum doream, pentru ca in ’90 nimeni nu se ocupa la tribunale de divorturi. Am luat hotararea de a face un copil cu un barbat pe care il iubeam foarte mult la ora respectiva si nu cred ca am facut nimic rau.”

manuela cu fiul

Sursa foto: Pinterest

Actrița spune că l-a iertat de mult pe Dan Chișu, pentru refuzul de a se implica în viața copilului. 

Eu iert foarte ușor. Mă supăr ușor, sunt ca un foc de paie. Nu țin ranchiună și supărare cu nimeni. Da, l-am iertat de mult, așa cum am iertat pe oricine”, mărturisește ea. 

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (28)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!