Dana Marijuana a anulat nunta pentru că nu se mai înțelege cu Valentin: „Omul atunci când bea un pic mai mult zice că e Necuratul și că poate să facă ce vrea el"

Dana Marijuana a anulat nunta pentru că nu se mai înțelege cu Valentin: „Omul atunci când bea un pic mai mult zice că e Necuratul și că poate să facă ce vrea el"

Ramona Jurubita

Dana Marijuana, cunoscută și ca regina hip-hop a anilor ’90 din România, a anulat nunta pe care spera să o facă anul acesta. Relația ei nu mai este la fel de roz și, de când a început să se coloreze în nuanțe de gri, se gândește serios să renunțe. I-a dat chiar și un ultimatum iubitului!

Dana Coteanu, pe numele ei real, a întâmpinat tot felul de probleme de-a lungul vieții. Acum părea că lucrurile au intrat pe un făgaș normal și că este, în sfârșit fericită. Avea planuri de căsătorie cu iubitul ei, Valentin, însă soarta i-a dat o nouă lovitură. Cei doi nu se mai înțeleg la fel de bine ca la început, după ce problemele cu alcoolul pe care bărbatul le are s-au intensificat.

„Omul atunci când bea un pic mai mult zice că e Necuratul și că poate să facă ce vrea el. Nu se poate așa și nici noi prietenii, nici eu nu mai putem să-l auzim și să-l vedem în starea asta. Nu face nimic, dar vorbește mult și prost. A zis că se remediază situația, dar nu știu exact dacă va reuși.”, a dezvăluit ea pentru click.ro.

Neînțelegerile tot mai dese au făcut-o pe Dana Marijuana să își scoată din gând o posibilă nuntă și să se axeze doar pe momentul prezent. Este în continuare lângă partenerul ei, însă a mărturisit că nu se poate uni în fața lui Dumnezeu cu un om care are un astfel de viciu.

„Eu nu pot să merg în fața lui Dumnezeu așa. El este divorțat, dar problema mare ar fi cu băutura. Mi se pare viciul cel mai urât! Nu știu dacă va avea loc vreo schimbare, ține de ambiția lui.

Alcoolul umblă la creierul mic, unde stau ascunse gândurile, iar când se întrece măsura ies afară. Mai vorbesc totuși cu el pentru că-mi pasă! Nu sunt atât de drastică și nu mai vreau să pățească ceva din cauză că nu-l mai bag în seamă.”, a mai declarat Dana Marijuana în același interviu.

Într-o altă confesiune sinceră, aceasta a povestit cum se transformă comportamentul iubitului ei după ce petrece în oraș cu prietenii și consumă băuturi alcoolice peste măsură. Din păcate, ieșirile violente au făcut-o să se gândească de două ori înainte de alege să facă pasul cel mare.

„Am anulat nunta! Nu îi mai acceptă stările nimeni, nici prietenii, nici familia, nici eu sau copiii lui sau ai mei. Iese la băut cu prietenii, bea și apoi ajunge acasă și face scandal. Țipă, sparge lucruri prin casă, spune numai tâmpenii. În fiecare zi face scandal și nu mai suport!”, a spus ea pentru cancan.ro.

Dana Marijuana alături de iubitul ei Valentin, îmbrăcați asortat, în geci cu negru și kaki

Dana Marijuana, ultimatum pentru Valentin: „Dacă nu își revine în câteva săptămâni, plec de tot din viața lui”

Fosta cântăreață nu are de gând să rămână toată viața lângă partenerul său dacă acesta nu va renunța la viciul periculos pe care în are în prezent. Este dispusă să renunțe la tot, doar pentru a se ști departe de probleme și scandaluri. Iată ce a mai dezvăluit pentru sursa anterior menționată:

„Am tot sperat că se remediază, dar eu nu pot să merg mai departe în stilul acesta. Am niște stări proaste că după ce iei niște decizii atât de grele și importante, nu este chiar ok. Eu sper să se remedieze lucrurile, dar nu știu dacă va reuși să renunțe la vicii. Eu spun că are șanse să se remedieze situația, sper. Dacă urmează un tratament și merge la psiholog, poate reușește să scape de acest viciu.

Are psihologi și oameni care îl pot ajuta acolo unde lucrează el, dar nu merge. Mi-a spus că vrea să încerce câteva ședințe cu un terapeut, dar să vedem faptele. Dacă nu își revine în câteva săptămâni, plec de tot din viața lui.De altele, nuntă și cununii, nu se mai pune problema.”

Viața ei s-a schimbat de mai multe ori în ultima vreme. Deși hotărâse să se mute la Constanța, într-un container, a ajuns la concluzia că tot mai bine este la București. S-a întors în capitală pentru fiica ei cea mică, Iris, care nu s-a putut adapta pe litoral.

„Nu mai stăm la Constanța, am revenit în București. Nu m-a lăsat Bucureștiul, am dus-o pe micuță la școală, stăm împreună și totul e bine. Ne-a ajutat cineva, mai mult pentru Iris, îi era greu ei acolo.”, a mai spus artista pentru click.ro.

Dana Marijuana este pregătită să o ia de la zero oricând și nu se sperie de provocări. Viața a călit-o, așa că poate accepta cu ușurință orice nouă încercare. Până acum, a dovedit că se poate descurca în orice situație și de fiecare dată a îmbrățișat schimbarea cu optimism.

Oana Ioniță a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu: „L-am refuzat”

Surse foto: Facebook, FacebookFacebook

Surse articol: CancanClickSpynews

Articolul urmator
De ce nu mai bea Lucian Mîndruță alcool. Omul de televiziune a vorbit deschis despre decizia sa: „Am prins cumva o ură față de substanța asta...”
De ce nu mai bea Lucian Mîndruță alcool. Omul de televiziune a vorbit deschis despre decizia sa: „Am prins cumva o ură față de substanța asta...”
Ce fel de nunta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de nunta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.