Dana Nălbaru a făcut mărturisiri emoționante despre cea mai neagră perioadă din viața ei: „E greu să fii singur, este foarte greu!”

Dana Nălbaru a făcut mărturisiri emoționante despre cea mai neagră perioadă din viața ei: „E greu să fii singur, este foarte greu!”

Ramona Jurubita

Dana Nălbaru (46 de ani) este în continuare iubită de publicul numeros ce dansa pe melodiile sale în urmă cu două decenii. Și parcă de când s-a retras din viața publică, oamenii se întreabă tot mai des ce mai face Dana de la Hi-Q. Mulți cred că a dus dintotdeauna viața liniștită de care are parte acum, dar adevărul este unul dureros.

Frumoasa blondă ce făcea furori alături de trupa sa în anii 2000 a avut parte și de momente cumplite de-a lungul vieții. Bineînțeles, a reușit să le depășească, dar încă își amintește de greutățile prin care a trecut până să își găsească refugiul în credință. Deși este sănătoasă, are o familie unită, un soț care o iubește și trei copiii care îi aduc o mulțime de bucurii, Dana Nălbaru recunoaște că a cunoscut și ea tristețea.

La un moment dat, artista și-a dat seama că nu se mai simte bine în compania anumitor persoane și a hotărât să facă o curățenie de care sufletul ei avea mare nevoie. Din păcate, suferința a cuprins-o la acea vreme, căci și-a dat seama că lista de oameni apropiați devine tot mai scurtă.

„Așadar, am început să elimin oamenii din viața mea, în perioada în care majoritatea relațiilor mele erau în create în context profesional. Așa se face că ușor-ușor oamenii din jurul meu, tocmai pentru că eu nu mai interacționam cu ei, s-au îndepărtat.

Și rămâi singur. Așa cum mi s-a întâmplat mie. Și ajungi la concluzia că nu mai este nimeni care să te ajute. Pentru că tu, de fapt, nu pleci cu un plan. Când apare acel gol nu știi pe unde să o iei. Sigur, apar niște proiecții despre viața ta. Apar. Dar nu știi exact pe unde să te duci, de fapt. Iar de aici vine și spaima.

Dar, când rămâi singur, ai timp să te gândești. Ai atât de mult timp să te gândești la tine și să faci acea curățare, reală! Începi să îți cerni viața, cu trecut, prezent și viitor, până când ceea ce îți dorești cu adevărat să faci, îți apare în fața ochilor. Așa s-a întâmplat și cu mine: mi-am dorit să fac curățenie, am făcut dar s-a întâmplat cel mai groaznic lucru din viața mea. Lucru despre care ulterior aveam să spun că m-a salvat: singurătatea.

E greu să fii singur, este foarte greu! Oricine s-a simțit vreodată singur înțelege foarte bine despre ce vorbesc. Nici nu trebuie să explic. Dar, dacă treci de acel moment, toate lucrurile se așază. Începi să clădești un edificiu pe care toate lucrurile cresc ușor.”, a povestit Dana Nălbaru, pentru revista Life în anul 2019.

Dana Nălbaru stând pe prispa casei și admirând natura din curte

Și cu timpul s-a obișnuit să stea departe de mulțimile de oameni în care se scălda când era pe val în lumea muzicală. Trăiește în liniște, alături de familia ei și a găsit echilibrul spiritual după care tânjea. Nu mai este o prezență atât de vizibilă în showbiz-ul românesc, dar muzica ei continuă să ungă suflete, mai ales acum de când a început să lanseze și melodii despre credință. Această schimbare radicală în plan profesional are legătură și cu decizia sa de a se pocăi. A făcut acest pas important în urmă cu 13 ani, la vârsta de 33 de ani. S-a botezat, și-a transformat complet stilul de viață și este mândră de alegerea făcută. Iată ce a povestit în podcastul lui Mihai Morar despre această experiență:

„Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învățat că pot fi fericită cu puține lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. (…) Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Atunci când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta…”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru)

Drumul pe care l-a ales nu a fost unul fără obstacole, dar credința în Dumnezeu a ajutat-o să le depășească pe toate. Alături la fiecare pas i-a fost și Dragoș Bucur, bărbatul care i-a devenit soț în 2005 și care împarte cu ea și bune și rele. Cum după furtună vine soare, așa și perioada neagră din viața ei a fost înlocuită cu una senină și plină de culoare. Acum se bucură de realizările copiilor și continuă să își ia energia din muzică, în ciuda deciziei de a renunța la lumina reflectoarelor.

Ce mai face și cu ce se ocupă acum Dana Nălbaru, după ce a renunțat la muzică și a ieșit din lumina reflectoarelor

Surse foto: InstagramInstagram

Surse articol: CancanLifeYoutube

Articolul urmator
Aurelian Temișan dă din casă și este mai sincer ca niciodată! „Cel mai greu este să lucrezi cu omul tău de acasă”
Aurelian Temișan dă din casă și este mai sincer ca niciodată! „Cel mai greu este să lucrezi cu omul tău de acasă”
Cel mai greu test de cultura generală
Incepe quiz
Cel mai greu test de cultura generală

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.