De ce a eliminat complet Olivia Steer din alimentație cafeaua și sarea. "Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta..."

De ce a eliminat complet Olivia Steer din alimentație cafeaua și sarea. "Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta..."

Alida Enache

A renunțat la sare și cafea și se simte mai bine ca oricând! Olivia Steer le-a dezvăluit urmăritorilor ei din mediul online că este tot mai preocupată de starea sa de bine și de sănătatea ei, motiv pentru care a eliminat aceste două elemente din alimentația sa.

Olivia Steer (47 de ani) a renunțat la a mai mânca carne în urmă cu mai bine de 15 ani, iar de atunci este adepta stilului raw-vegan. Asta înseamnă că nu consumă niciodată produse de origine animală, dar și că mesele sale nu sunt gătite, în general, termic.

De ani buni, partenera lui Andi Moisescu s-a făcut remarcată în mediul online nu doar pentru credințele sale în legătură cu ceea ce înseamnă să trăiești sănătos și să ai o dietă echilibrată, ci și prin prisma diverselor declarații comtroversate cu privire la domeniul medical. Tocmai pentru că este atât de preocupată de bunăstarea și buna funcționare a organismului ei, fosta jurnalistă a renunțat definitiv la sare și cafea. După cum declară chiar ea, se simțea rău din cauză că obișnuia să consume aceste două lucruri.

Imagine cu Olivia Steer în timp ce face un selfie

„S-au făcut 6 săptămâni de când nu mai beau cafea. Remarc că tenul și buzele îmi sunt mai hidratate, rinichii lucrează din plin (judecând după semnalele evidente, de manual), mă trezesc mai odihnită, mai calmă și, deci, sunt mult mai greu de stârnit. Nu știu unde voi ajunge în ritmul ăsta, dar vă voi ține la curent, chiar și de departe!”, a spus ea pe rețelele de socializare.

De asemenea, cu câteva zile în urmă, Olivia Steer vorbea despre cât de important este ca oamenii să fie iertători, înțelegători și deschiși și le amintea urmăritorilor ei că este, în continuare, raw-vegană.

„Nu putem fi fericiți într-o lume nefericită, ce se împarte pe sine în buni și răi, pe criterii de rasă, etnie, religie, opinie politică sau personală, gata la cea mai mică tresărire, să elimine, prin tăieri, sfârtecări, explozii și cutremure, hălci de carne sau membre întregi, din propriul trup, de dragul adevărului absolut. Sau binelui suprem, cu forța.

Sau păcii lumii, câștigate cu tunul. Sau sănătății publice, prin proceduri medicale riscante, dar obligatorii. Au mai încercat-o și alții, prin cele mai odioase metode, pe care nici un om normal la cap nu le poate trece în derizoriu. Sau cu vederea. De aceea avem, azi, Codul de la Nürnberg – suma neuitărilor, durerilor și principiilor noastre, ale tuturor. Cine țintește nobil și eroic Binele Suprem, Adevărul Absolut, visează, de fapt, în secret, Puterea Totală, pentru sine, ca un dictator nemărturisit, ce e, dar cu speranțe mari de învestire grabnică.

De aia sunt mai bune înțelegerea, acceptarea, iertarea. Iar, când nu sunt posibile, măcar toleranța. Măcar atât… PS: Oricât de nepopular ar suna: în continuare, sunt raw-vegană. Nu mai beau nici cafea, de o lună jumate. De o săptămână, am renunțat și la sare. Now, shoot me! Or shoot me not…”, este mesajul transmis de aceasta.

Cât de mult s-a schimbat Raluca de la "Bambi". Cu ce se ocupă acum, după ce a renunțat la muzică

Surse foto: Instagram, Instagram

Surse articol: Libertatea, Cancan, Avantaje

Articolul urmator
Fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată dur pe rețelele sociale! "Fetița asta are deja aere și figuri de mega-star"
Fata Andrei și a lui Cătălin Măruță, criticată dur pe rețelele sociale! "Fetița asta are deja aere și figuri de mega-star"
Unde vei ajunge dupa moarte?
Incepe quiz
Unde vei ajunge dupa moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.