De ce Monica Davidescu nu i-a luat numele lui Aurelian Temișan, după aproape 20 de ani de căsătorie

De ce Monica Davidescu nu i-a luat numele lui Aurelian Temișan, după aproape 20 de ani de căsătorie

Alida Enache

Monica Davidescu (49 ani) și Aurelian Temișan (49 ani) alcătuiesc unul dintre cele mai stabile și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 27 de ani, și-au jurat iubire veșnică în fața altarului în urmă cu 18, dar actrița nu a luat numele soțului ei nici până în ziua de azi. Care ar putea fi motivul? Ei bine, artista a oferit răspunsul, dar și multe alte detalii picante despre căsnicia sa într-un interviu recent acordat pentru Impact.ro.

Aurelian Temișan și soția sa s-au cunoscut într-o zi de 13, dar în ciuda superstițiilor care există în legătură cu această dată, ei nu au oferit o conotație negativă momentului.

"Nu am privit niciodată numărul 13 cu superstiție. Uneori mă lăsam influențată de cei din jurul meu, care mă avertizau că e zi grea marți 13 sau vineri 13, dar în timp mi-am dat seama că ziua e grea dacă nu știi să ți-o faci ușoară.", a declarat Monica Davidescu.

Chiar dacă relația lor nu a fost lipsită de momente dramatice, cei doi actori, care sunt părinții unei fete de 12 ani, Dora Maria, au reușit să depășească orice obstacol împreună.

"Hopurile noaste au fost rezolvate tot de noi doi căutând soluții împreună. Nu a fost niciodată atât de dificil încât să apelăm la ajutor din afară. Lăsăm noaptea să fie un sfetnic bun, de obicei, iar a doua zi lucrurile ce ți se păreau de nerezolvat pălesc din intensitate și își arată rezolvarea.", a mai mărturisit ea.

Monica Davidescu, drama vieții sale

După mulți ani în care au încercat în zadar să devină părinți, s-au decis să adopte, însă nu au reușit să ducă procesul până la capăt. Mai apoi, pe când își pierduseră deja speranța, s-a întâmplat minunea. Monica Davidescu a rămas însărcinată cu fiica ei. Din păcate, soarta nu a fost de partea lor întotdeauna, căci mai apoi, când au încercat să conceapă iar, Aurelian Temișan și soția sa s-au confruntat cu o adevărată dramă. Actrița a pierdut copilul.

"Sarcina am pierdut-o după ce o aveam deja pe Dora. A fost o tristețe apăsătoare, dar am înțeles că trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat. Și ne-am bucurat de ceea ce aveam.", a mai povestit ea despre momentul dureros din viața sa.

 Imagine cu Monica Davidescu alături de soțul și fiica ei în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

Monica Davidescu a refuzat să poarte numele soțului ei

Chiar dacă este căsătorită de aproape două decenii cu soțul ei, Monica Davidescu nu a luat nici până acum numele acestuia. Cântărețul nu a fost deranjat de decizia sa.

"Uneori , rar, mi se spune doamna Temișan, răspund la apelativ, dar cel mai adesea oamenii mă apelează cu numele meu. Ne-am păstrat numele fiecare.

La momentul căsătoriei eu deja activam în scenă cu numele Davidescu și era mai neplăcut să am un nume de scenă și altul în acte, în plus dorința tatălui meu a fost să aibă un băiat să îi ducă numele mai departe. Noi fiind trei fete … am decis să păstrez eu numele pentru el. Aurelian nu a fost incomodat de această decizie, m-a sprijinit și mi-a respectat-o, știe foarte bine cum e cu încurcătura cu numele de scenă și cel din acte. Dora însă poartă ambele nume Temișan-Davidescu.", a mai declarat artista.

Citește și: Numele lui Cabral stârnește hohote de râs! Iată cum îl cheamă pe simpaticul prezentator

Surse articol: Impact, Playtech, Okmagazine

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Drama prin care a trecut familia lui Bursucu. Momentele cumplite l-au făcut să își ceară partenera în căsătorie
Drama prin care a trecut familia lui Bursucu. Momentele cumplite l-au făcut să își ceară partenera în căsătorie
Cand vei fi ceruta in casatorie?
Incepe quiz
Cand vei fi ceruta in casatorie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.