De ce nu și-a mai găsit Mihaela Tatu fericirea alături de un bărbat

De ce nu și-a mai găsit Mihaela Tatu fericirea alături de un bărbat

Alida Enache

Mult îndrăgita Mihaela Tatu, fosta prezentatoare de televiziune, cea care a făcut istorie cu emisiunea pe care a prezentat-o timp de mulți ani, „De 3X femeie”, a surprins o țară întreagă în urmă cu mai mulți ani, atunci când a anunțat că divorțează de soțul ei. Vedeta,  acum în vârstă de 58 de ani, s-a căsătorit la 21 de ani și a avut un mariaj care a durat 16 ani, alături de cel căruia i-a oferit o fiică, pe Ioana, acum în vârstă de 35 de ani.

Deși au trecut mai mult de 25 de ani de la despărțire, Mihaela Tatu este încă singură. Ea nu și-a găsit încă sufletul pereche, deși și-ar dori ca în viitor să aibă un partener cu care să-și petreacă viața. În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu de la „Prima TV”, fosta prezentatoare TV a făcut dezvăluiri în legătură cu motivul pentru care nu a reușit să-ți mai refacă viața după atâta timp.

Mihaela Tatu în timpul unei călătorii îmbrăcată în roșuSursa foto: Facebook

„Da, este mai greu. Pe de altă parte, îți vorbesc din perspectiva mea, strict a mea, ce fac altele e problema lor. Pentru că am văzut femei disperate pentru că sunt singure, am văzut femei care au mulțumit cerului că sunt singure, eu îți vorbesc din perspectiva mea și punctul meu de vedere. Sunt atât de ocupată… sfera mea profesională este între femei și copii. Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva în acest moment, și social…”, a declarat Mihaela Tatu.

Chiar și așa, vedeta își dorește un nou partener și este dispusă să accepte în viața ei persoana potrivită. Chiar și fiica ei a rugat-o să se mai expună pentru a mai cunoaște noi persoane însă, fiind o femeie puternică și independentă, Mihaela Tatu are nevoie și de un bărbat pe măsură.

„Nu m-am preocupat. Îți spun cu mâna pe inimă…asta e. Dacă vin, vin, dacă nu vin, nu vin. Nu m-am preocupat, pentru că am treabă de făcut. Vorbesc foarte serios. Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit, însă nu am răgaz să stau… apropo, fiica mea îmi spune: Mă, mamă, mai expune-te și tu că la tine la poartă sună numai poștașul și gunoierul. Fă ceva. Baiul e că nu… Mai zic unii că vin bărbați și eu îi intimidez. Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez. La urma urmei sunt doar o femeie care a învățat să se descurce singură, care își vede de treabă, care este independentă, însă o femeie are vulnerabilități, are bucurii, de toate…”, a mai povestit fosta prezentatoare de televiziune.

 Mihaela Tatu în timpul unei prezentări îmbrăcată în albastruSursa foto: Facebook

Pretențiile au crescut pe parcursul timpului, iar acum Mihaela Tatu nu ar putea accepta în viața ei decât un bărbat care ar putea îndeplini anumite condiții. Ea își dorește un partener cu care să călătorească în lumea largă, care să îi respecte timpul și spațiul și care să o facă să râdă.

„Mă văd mai încolo alături de un bărbat, într-o mașină mare să călătorim în toată lumea, să ne ţinem de mână, să citim împreună, să râdem mult, să avem libertate, să ne respectăm timpul și spaţiul. Oamenii ies acum din relaţii destul de șifonaţi.”, a declarat vedeta pentru Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Mai mult, ea consideră că este mult mai greu să îți găsești sufletul pereche cu cât înaintezi în vârstă.

„Mă tot gândesc la oamenii care stau în relaţie deși nu mai au nimic în comun, iar copiii simt. Acela este compromis. Și eu nu prea am făcut compromisuri, m-am străduit să las în urma mea lucruri bine făcute. Să faci concesii este una, dar să faci compromisuri e alta. Cu cât înaintezi în viaţă cu atât este mai greu să mai găsești un om cu care să rezonezi. Și dacă voi întâlni un om cu care să mă simt bine, nu știu ce se va întâmpla. Dorinţa de control pierde omul. Tu trebuie să fii doar foarte pregătit pentru ce urmează să ţi se întâmple”, a mai adăugat Mihaela Tatu.

Mihaela Ttau în timpul unei prezentări vorbind la microfonSursa foto: Facebook

Citește și: A dispărut de ani de zile din televiziune. Cum arată și cu ce se mai ocupă în prezent Mihaela Tatu

Fosta prezentatoare de televiziune s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu aproximativ șapte ani, atunci când a fost diagnosticată cu fibrom uterin. La momentul actual, ea este trainer pentru vorbitul în public și, deși a mai primit multe oferte în televiziune, Mihaela Tatu nu se va întoarce pe micile ecrane până când nu va găsi un proiect cu care să rezoneze cu adevărat.

Surse articol: Libertatea, Okmagazine, Click

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Cele mai religioase staruri de la Hollywood! Și-au găsit liniștea în credință și nu le este rușine să recunoască asta
Cele mai religioase staruri de la Hollywood! Și-au găsit liniștea în credință și nu le este rușine să recunoască asta
Ce tip de barbat trebuie sa eviti?
Incepe quiz
Ce tip de barbat trebuie sa eviti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.