De ce nu vrea Tudor Chirilă bone pentru copiii lui

De ce nu vrea Tudor Chirilă bone pentru copiii lui

Ramona Jurubita

Toți îl știm pe Tudor Chirilă (47 de ani) ca pe un bărbat rebel care rupe toate barierele societății și se exprimă așa cum știe mai bine prin muzică și artă, în general. Puțini cunosc însă latura lui sensibilă, care se manifestă dincolo de cariera de artist. Cântărețul este un familist convins, are mare grijă de copii și de soție și niciodată nu face ceva fără să se gândească mai întâi la cei de acasă.

Tudor Chirilă la Vocea României

Sursa foto: Facebook

Când vine vorba de educația copiilor, el și soția sa mai tânără cu 13 ani, Iulia, au avut grijă să aleagă tot ce este mai bun pentru băieții lor în vârstă de șapte și de cinci ani. Pentru că cei doi se află la o vârstă fragedă, Tudor Chirilă își ia în serios rolul de părinte și la fel a făcut din clipa în care cei mici s-au născut pentru că nu a angajat o bonă să aibă grijă de ei. Artistul și soția lui se ocupă de copii și nu lasă pe altcineva să se amestece în educația lor, pentru că au văzut că unele bone nu sunt așa grijulii cum ar trebui.

„Ideea de bonă nu e funcțională. Am văzut bone prin parc și am înțeles care e faza. Poate mulți sunt norocoși, dar tuturor celor care sunt norocoși le mai spun să meargă incognito prin parc să vadă cât de norocoși sunt. Noi nu am fost neapărat norocoși în situația asta.”, a explicat cântărețul în podcastul „Aproximativ discuții'.

Acest mesaj îl poate viza și pe Smiley care este prietenul său și care a apelat de curând la ajutorul unei bone pentru creșterea lui Josephine, fetița lui și a Ginei Pistol.

Tudor Chirilă consideră că soția lui își face datoria de mamă și că sunt suficiente grija, atenția și educația pe care le oferă împreună copiilor. Într-un interviu mai vechi, Tudor Chirilă a subliniat calitățile Iuliei. „Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe și, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă și fericită.”, a declarat cântărețul.

Tudor Chirilă și soția sa Iulia

Sursa foto: Instagram

Cu toate că amândoi fac ce pot să își învețe copiii lucruri bune, Tudor Chirilă nu este de acord cu școala de acasă și consideră că elevii au nevoie de interacțiune cu ceilalți colegi și de un profesor care să le fie model și exemplu. În opinia lui, părinții trebuie să completeze informațiile primite de copii la școală.

„Nu sunt bun la chestia asta, la homeschooling. Eu cred că trebuie să am o relație cu copiii mei complementară referitor la educație, adică eu trebuie să fiu părintele de la care copiii învață lucruri complementare. Plus că mai cred în formarea pentru viață și din neînțelegerea între copii. Din tot conflictul ăsta se desprinde cumva o învățătură. Nu cred în tablete până la o anumită vârstă”, a explicat artistul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iuliavictoria (@iuliavictoria)

De asemenea, el nu este de acord cu interacțiunea dintre copii și tehnologie de la o vârstă fragedă și ar vrea să îi protejeze pe băieții lui de impactul negativ pe care îl au ecranele asupra lor. Școala online din pandemie îi obligă pe elevi să stea foarte mult timp cu ochii în calculatoare, fapt care le poate cauza în timp.

Copiii lui Tudor Chirilă și ai Iuliei

Sursa foto: Instagram

Pe 1 iunie 2019, Tudor Chirilă a scris un articol pe blogul său în care vorbea despre importanța copilului în societatea românească și în care critica statul român pentru că nu acordă importanță copiilor și sistemului educațional care nu se ridică la standardele altor țări.

„Nu, copilul nu este în centrul societăţii noastre. Nu este nici măcar în centrul sistemului nostru de educaţie. Copilul nu este important în România și asta se reflectă în momentul de faţă.”, a scris artistul pe blogul său.

După părerea vedetei, părinții din România greșesc atunci când vine de educația unui copil pentru că îl învață să fie supus și folosesc autoritatea ca metodă de învățare, în loc să apeleze la metode interactive și la comunicarea deschisă.

„În societatea românească, copiii sunt bătuţi, umiliţi și agresaţi verbal, însămânţaţi cu frici pentru a fi controlaţi mai ușor.”, a mai scris el.

Tudor Chirilă și Iulia sunt împreună din 2012, dar mereu și-au păstrat relația privată și nu și-au expus nici copiii mai mult decât a fost cazul. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în anul 2014, iar apoi în 2016 și au ținut secrete ambele sarcini până în ultimul timestru când burta de gravidă nu mai putea fi ascunsă.

El este actor, muzician, compozitor și producător, iar ea lucrează ca om de marketing și relații cu publicul. Deși sunt diferiți din punct de vedere profesional, pe cei doi îi leagă pasiuni comune precum fotografia, călătoriile și sporturile nautice.

Citește și: Tudor Chirilă cum nu l-ai văzut niciodată: colanți albaștri mulați, cămașă animal print, încălțări aurii și plete lungi

Surse articol: YoutubeAvantajeVivaAdevarul

Sursa foto principală: Facebook

Surse foto: Facebook, Instagram

Articolul urmator
Viața maestrului Tudor Gheorghe, un munte de talent, îmbinat cu răbdare, dedicare și profesionalism: „Dăruiesc mai mult din prea plinul pe care mi l-a dat Dumnezeu”
Viața maestrului Tudor Gheorghe, un munte de talent, îmbinat cu răbdare, dedicare și profesionalism: „Dăruiesc mai mult din prea plinul pe care mi l-a dat Dumnezeu”
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!
Incepe quiz
Fostul iubit te mai vrea in viata lui? Afla!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.