De ce ținea prințesa Diana poșeta la decolteu

De ce ținea prințesa Diana poșeta la decolteu

Sorina Corneanu

Prințesa Diana nu este un personaj străin pentru nimeni. Iubită și respectată pentru bunătatea, eleganța și decența de care a dat dovadă în orice împrejurare, aceasta a rămas în memoria tuturor în primul rând pentru că era o femeie deșteaptă care a reușit să motiveze o mulțime de oameni să-și transforme viața.

Prințesa Diana, o împătimită a poșetelor-plic

Chiar și după atâta vreme, oamenii încă mai sunt interesați de obiceiurile și de secretele sale bine păstrate. Recunoscută pentru ținutele sale impecabile, pe care le asorta întotdeauna cu poșetele, prințesa Diana prefera poșetele-plic pe care le procura, cel mai adesea, de la creatoarea Anya Hindmarch. Numai că aceste poșete, așa cum reiese din declarațiile Anyei, nu reprezentau doar simple accesorii, ci erau trucuri istețe, pe care prințesa le folosea pentru a rămâne departe de discuțiile superficiale pe care le-ar fi putut lansa ziariștii.

De fiecare dată când apărea în public sau cobora dintr-o mașină într-o rochie decupată, poșeta-plic era folosită drept trucul care îi acoperea pieptul de fotografi. În felul acesta, Diana a reușit să rămână departe de ochii curioșilor și să evite să ofere revistelor de scandal un potențial material scandalos. Trucul magic a ajutat-o să își păstreze imaginea de care e demnă o adevărată prințesă.

Vezi în clipul alăturat cele mai impresionante ținute ale Dianei!

Prințesa Diana, un model de eleganță pentru orice generație 

„Prințesa Diana era un client fidel, foarte deschis, inteligent și amuzant. Ne distram foarte tare atunci când concepeam ceea ce ea numea 'poșete pentru decolteu'. Acelea erau întotdeauna realizate din satin și aveau rolul de a masca decolteul atunci când ieșea din mașină”, a declarat designerul britanic Anya Hindmarch.

Dacă pentru cele mai multe doamne poșeta-plic are simplul rol al accesoriului potrivit unei anumite ținute, pentru prințesa Diana avea o dublă funcționalitate: susținea și o ținută fără cusur, și personalitatea rafinată a prințesei în fața camerelor de fotografiat. Prin tot ceea ce a fost și prin modul în care a ales să trăiască și să iasă în societate, prințesa Diana a fost și, fără îndoială, va rămâne un fashion icon care va inspira multe generații.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Povestea de viață a Rodicăi Mandache, actrița al cărei zâmbet ascunde o dramă tulburătoare. Soarta i-a luat prea devreme bărbatul pe care l-a iubit nebunește
Povestea de viață a Rodicăi Mandache, actrița al cărei zâmbet ascunde o dramă tulburătoare. Soarta i-a luat prea devreme bărbatul pe care l-a iubit nebunește
Ai stofă de regină, de prințesă sau de cerșetoare?
Incepe quiz
Ai stofă de regină, de prințesă sau de cerșetoare?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.