De la burlac convins la soț și tată model. Cum arată acum, la 52 de ani, Mircea Radu

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Ne aducem aminte cu toții de emisiunea preferată de mii de români din anii 2000, "Din dragoste". Moderatorul, nimeni altul decât Mircea Radu, avea vârsta de 32 de ani la debutul ei. Anii au trecut, iar fostul prezentator tv, la inima cărui visau casnicele la acea vreme, s-a schimbat mult.

Recent, Mircea Radu le-a oferit telespectatorilor plăcerea de a-l revedea pe ecran, după o pauză lungă, în cadrul emisiunii prezentate de Andreea Marin pe TVR 1. Află, în galeria foto, cum arată Mircea Radu la 52 de ani!

Surse articol: A1 / Capital.ro / Click.ro

Sursa foto principală: Captură YouTube

Două decenii pe micul ecran

Două decenii pe micul ecran

Mircea Radu are o carieră jurnalistică ce se întinde pe două decenii. El a debutat în media în anul 1993, cu postul de crainic pentru Radio Contact Bucureşti și pentru UniPlus Radio. A fost prezentator de știri în cadrul televiziunii naționale timp de șase ani, unde prezenta jurnalul de știri "Actualități".

Sursa foto: Facebook

Primii pași în televiziune

Primii pași în televiziune

În urmă cu opt ani, după ce a prezentat diverse emisiuni la mai multe posturi din România, Mircea Radu s-a întors la marea sa iubire: știrile. El a prezentat Jurnalul TVR în timpul săptămânii, dar și în edițiile de weekend.

"Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. În hala imensă, se afla în centru o cameră și un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în fața camerei și am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: 'Uită-te-n camera și spune cum te cheamă'. Și atunci am spus: 'Doamne, tu ești?' S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele și asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriță Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea 'Bună dimineața, România!'. Restul e istorie.", a declarat Mircea Radu, în cadrul emisiunii Andreei Marin, "Nu există nu se poate".

Sursa foto: Facebook

A prezentat emisiunea "Din dragoste"

A prezentat emisiunea "Din dragoste"

Timp de aproximativ șase ani, Mircea Radu s-a aflat la cârma emisiunii "Din dragoste", una dintre cele mai longevive și îndrăgite producții televizate din România. A prezentat 309 ediții și, conform wowbiz.ro, fostul prezentator TV era plătit cu 300 de dolari pe ediție, ceea ce însemna că salariul său era de 1.200 de dolari, chiar 1.500, după caz. 

Sursa foto: Imgur

Fiul i-a adresat o întrebare amuzantă

Fiul i-a adresat o întrebare amuzantă

Mircea Radu a rememorat recent o întâmplare care s-a petrecut în urmă cu câțiva ani. Fiul său, Tudor Paul, în vârstă de șapte ani, i-a adresat o întrebare naivă, care îl face și acum să zâmbească.

"Filmasem o emisie, iar înregistrarea urma să se difuzeze pe post. Între timp eu eram acasă, pe canapea, cu Tudor în brațe. La un moment dat, prezentatoarea mă introduce în scenă și în momentul acela Tudor m-a văzut atât stând lângă el, cât și pe micul ecran și a zis: 'Adică ce, eu am doi tați?'. Mi s-a părut fabulous.", a mărturisit Mircea Radu.

Sursa foto: Facebook

Surse foto: Imgur, Facebook, Instagram, Captura YouTube

Articolul urmator Soția lui Mircea Radu, lovită de mașină. În ce stare e acum

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.