Decizie fără precedent: Harry și Meghan se mută de la palatul Kensington!

Decizie fără precedent: Harry și Meghan se mută de la palatul Kensington!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Decizia a fost luată! Ducii de Sussex vor părăsi palatul Kensington, unde au locuit până în prezent alături de prințul William, Kate Middleton și de cei 3 copii ai acestora. Cu toate că este, de ceva luni, un bărbat la casa lui și nu un burlac impulsiv ca până acum, prințul Harry a rămas rebelul familiei sale din generația lui.

Meghan, Harry, William, Catherine

Ducele de Sussex se pregătește să se mute la conacul Frogmore din Windsor, împreună cu Meghan Markle. Coincidență sau nu, cei doi au ales să își crească viitorul copil - care trebuie să vină pe lume în luna aprilie a anului viitor - fix în casa aflată pe domeniul în care este îngropat un cuplu celebru și controversat al familiei regale.

Este vorba despre Edward al VIII-lea care a abdicat la tronul Marii Britanii pentru amanta sa de origine americană, Wallis Simpson. Femeia, o femeie cu un aspect absolut normal și trecută de prima tinerețe, deja divorțată și recăsătorită cu un ofițer american când l-a cunoscut pe atunci-ul rege al Marii Britanii, l-a cucerit iremediabil pe acesta. Deoarece fiind și şef al Bisericii Anglicane, Edward nu avea dreptul să se căsătorească cu o femeie divorţată. Așa că bărbatul îndrăgostit a preferat să abdice după mai puţin de un an petrecut pe tronul țării, decât să re­nunţe la relația cu ea. După ce a luat-o de soție, Wallis a devenit ducesă de Windsor. Cei doi nu au avut niciodată copii şi au rămas împreună până la moartea lui, în 1972.

Iar acum, într-o oarecare manieră, istoria se repetă, cu fratele rebel în prim plan și consoarta lui nonconformistă, americanca de culoare, trecută deja printr-un divorț, care se mută fix în locul în care controversatul cuplu menționat mai sus este îngropat. Motivul acestui pas? Harry și Meghan vor să își trăiască viața mai relaxat și să își crească viitorul copil departe de rigorile de la palatul Kensington. Este clar faptul că recenta căsătorie a acestora a contribuit semnificativ la răcirea relației dintre prinții William și Harry, iar mutarea celui din urmă din palatul în care locuiește fratele lui mai mare cu familia nu face decât să adâncească acest lucru. Drumurile lor se vor separa tot mai mult, William pregătindu-se pentru rolul de prinț de Wales pe care urmează să îl dețină, odată cu urcarea pe tron a tatălui său, Charles.

Potrivit surselor din interiorul palatului, Meghan și Kate sunt firi cum nu se poate mai diferite, asta nedând, totuși, naștere vreunui conflict între cele două până acum. Apariția voluntarei și ambițioasei Meghan în viața familiei regale a stârnit, totuși, mici divergențe în sânul familiei. Iar faptul că Harry dorește să i se facă mereu pe plac miresei sale nu ajută câtuși de puțin, dimpotrivă. Oamenii din preajma sa spun că este un mic dictator când vine vorba de obținut de vrea, pentru el și Meghan. Iar acum, în ciuda faptului că își iubește fratele și nepoții enorm, alege să se mute de acasă, punând pe primul plan căsătoria sa.

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Pamela Anderson s-a obișnuit să apară în public fără pic de machiaj. Ce mesaj puternic și emoționant are gestul ei
Pamela Anderson s-a obișnuit să apară în public fără pic de machiaj. Ce mesaj puternic și emoționant are gestul ei
Cât de pregătit/ă ești să faci față coronavirusului? Testează-ți cunoștințele
Incepe quiz
Cât de pregătit/ă ești să faci față coronavirusului? Testează-ți cunoștințele

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.