Declarația care a șocat peste măsură lumea: unul dintre cei mai mari cântăreți ai lumii dorește să devină "mamă"

Declarația care a șocat peste măsură lumea: unul dintre cei mai mari cântăreți ai lumii dorește să devină "mamă"

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

A câștigat premiul Oscar la categoria "cea mai bună melodie originală", în 2016, iar de-a lungul anilor s-a clasat de nenumărate ori pe primul loc în topul internațional Billboard. Are o avere estimată de 33 de milioane de lire sterline, este unul dintre cei mai buni artiști internaționali, dar și o voce sonoră când vine vorba despre exprimarea liberă în față publicului.

Sam Smith își trăiește viața după propriile reguli și nu de puține ori a șocat opinia publică după ce a făcut declarații considerate de mulți controversate. Artistul, în vârstă de 28 de ani, a anunțat în urmă cu un an că nu este definit de un gen anume, astfel că preferă ca lumea să i se adreseze cu " them, n.r. ei", spunând că este "non-binar", referindu-se la faptul că este caracterizat ca o persoană undeva între genul masculin și feminin.

Sursa foto: Instagram

Sam Smith a citit despre această particularitate a anumitor persoane, iar acest lucru l-a ajutat să înțeleagă că și el este și se simte la fel. Artistul a făcut o descoperire importantă și a dat dovadă de mult curaj atunci când a vorbit cu sinceritate despre acest moment revelator, în public, în martie 2019.

"Întodeauna a existat un război între mintea și corpul meu. Uneori, gândesc precum o femeie. Oare îmi doresc o schimbare de sex? Nu sunt bărbat sau femeie, sunt undeva între. Sunt feminin în multe feluri, dar nu arăt precum o femeie obișnuită.", a declarat Sam Smith, conform BBC.co.uk.

Sam Smith a recunoscut că i-a fost destul de greu să facă această confesiune în fața fanilor, de teamă că ar putea fi judecat. "După o lungă luptă, am decis să mă accept pentru ceea ce sunt, din interior către exterior. Am fost foarte emoționat să anunț acest lucru pentru că îmi pasă prea mult de ceea ce cred oamenii.", a mărturisit cântărețul, potrivit sursei citate.

Își dorește să devină "mamă"

Recent, Sam Smith a făcut o mărturisire ce a șocat pe toată lumea. Artistul a vorbit despre planurile sale din viața personală și a anunțat că își dorește să devină "mamă", până la vârsta de 35 de ani. Chiar dacă solistul recunoaște că nu îi este ușor să își găsească un partener potrivit, nu va renunța la visul de a avea o familie completă și de a fi părinte.

"Vreau copii. Vreau totul. Vreau să am copii, să îi cresc și să fiu alături de ei în fiecare zi. Vreau să fiu mamă. Cu siguranță voi face acest lucru la un moment dat.", a spus Sam Smith, conform Metro.co.uk.

Sam Smith își dorește mai întâi să își găsească un partener, înainte de a întemeia o familie. Artistul s-a despărțit de Brandon Flynn, actorul din "13 Reasons Why", în 2018, după doar nouă luni de relație, din cauza faptului că amândoi doreau să se concentreze mai mult asupra carierei, scrie Bustle.com.

Sursa foto: Imgur

Acum, Sam Smith mărturisește că este pregătit pentru o relație serioasă, dar că nu îi este ușor să își găsească un partener pe placul său. "Sper că-mi voi găsi un iubit, dar în Londra nu prea sunt. Am căutat peste tot. Sincer, după doi ani de căutări, a ajuns să fie istovitor.", a declarat solistul, pentru Mirror.co.uk.

Surse articol: BBC.co.uk / Metro.co.uk / Bustle.com / EtCanada

Sursă foto principală: Instagram

Surse foto: Instagram, Imgur

Articolul urmator
Vă mai aduceți aminte de trupa "Gaz pe foc"? Cum arată astăzi cei ce au făcut inimile româncelor să se aprindă
Vă mai aduceți aminte de trupa "Gaz pe foc"? Cum arată astăzi cei ce au făcut inimile româncelor să se aprindă
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.