Deși are o vârstă extrem de fragedă, fiica lui Irinel Columbeanu și-a ales deja meseria. Și este una dintre cele mai grele din lume!

Deși are o vârstă extrem de fragedă, fiica lui Irinel Columbeanu și-a ales deja meseria. Și este una dintre cele mai grele din lume!

Ramona Jurubita

Toți ne amintim de nunta fastuoasă dintre milionarul Irinel Columbeanu (65 de ani) și modelul Monica Gabor (35 de ani), care i-a fost soție pentru o perioadă destul de scurtă. După cinci ani de căsnicie, cei doi au decis că nu pot continua pe același drum și au divorțat, iar fiica lor Irina, acum în vârstă de 15 ani, a rămas liantul dintre ei, făcându-i să păstreze o relație civilizată de dragul său.

UPDATE 19 aprilie 2023: Irina Columbeanu și-a pus cea mai mare pasiune în practică și chiar reușește să obțină bani frumoși de pe urma sa. La doar 15 ani, are în conturi o sumă impresionantă, pe care a câștigat-o prin propria muncă. Vrei să știi care este secretul succesului său?

Ei bine, se pare că a descoperit că are o înclinație spre artă. Deși pictează de la vârsta de 5 ani, abia recent a început să își valorifice tablourile. Potrivit informațiilor apărute pe impact.ro, aceasta ar fi câștigat aproximativ 10 mii de euro din vânzarea operelor sale.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării.”, a povestit Irinel Columbeanu, pentru Impact.

Omul de afaceri este mândru de munca fiicei sale, așa că a dezvăluit și cum se realizează procesul de vânzare. Iată ce a mai zis pentru aceeași sursă:

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Columbeanu ♡ (@irinacolumbeanu111)

Mândrul tătic a mai vorbit și despre o altă pasiune a fiicei sale - atletismul. De când s-a mutat în America alături de mama ei, a început să participe la competiții sportive și se antrenează constant pentru a evolua. Deși are un program încărcat, adolescenta nu se teme să accepte noi provocări, iar în prezent face și școala de șoferi.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani.”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru aceeași sursă.

UPDATE 24 august 2022: Adolescenta pare să aibă un viitor strălucit, fiindcă deja muncește pentru visul ei și a reușit să atragă atenția jurnaliștilor din America. Este elevă eminentă în clasa a X-a, la Malibu High School (MHS) și participă des la evenimente de robotică, dar și la alte activități extrașcolare menite să o ajute să se dezvolte frumos.

Irina Columbeanu zâmbitoare într-un restaurant plutitor.

Părinții sunt tare mândri de ea. Irinuca face parte dintr-o organizație numită „Boys and Girls Club of Malibu”, datorită căreia a ajuns pe 24 iulie 2022 la un seminar de robotică. Elevii participanți au asamblat acolo 20 de roboți ce ar trebui să devină ajutor în recuperarea copiilor cu tulburări cerebrale.

STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) este un program care aduce împreună știința, tehnologia, ingineria și matematica.

„Acest program îi ajută pe tineri să învețe nu doar abilități STEM, ci și valoarea empatiei și importanța de a avea un impact pozitiv în viața cuiva. Pentru acest eveniment, adolescenții noștri au fost mai mult decât dispuși să se trezească la ora 5:30 dimineața pentru a-și dedica întreaga duminică acestui proiect. S-au îndrăgostit de acest program și solicită să fie incluși atunci când are loc vreun eveniment.”, a declarat, pentru The Malibu Times, Violet Way, directoarea organizației „Boys & Girls Club of Malibu Teen Center”.

Fiica Monicăi Gabor a fost și ea intervievată de jurnaliști, moment în care le-a povestit ce înseamnă pentru ea această experiență.

„De fiecare dată când particip la astfel de evenimente, plec plină de încântare, pentru că fac parte dintr-un proiect care schimbă în bine viețile copiilor. De asemenea, capăt cunoștințe pe care altfel nu le-aș fi învățat.”,  a spus Irina Columbeanu pentru The Malibu Times.

Adolescenta a mai vorbit despre munca în echipă și despre felul în care a construit roboții împreună cu restul colegilor. Nu este o persoană egoistă și încăpățânată, pentru că știe să își folosească în mod constructiv ambiția.

„În aproximativ două-trei ore, au fost construite zeci de mașini și asta doar pentru că ne-am unit cu toții determinarea și abilitățile, lăsând deoparte orgoliile”, a mai spus Irina Columbeanu.

Ce meserie va avea fiica lui Irinei Columbeanu

Deși la finalul anului 2021 Irinel Columbeanu dezvăluia că fata lui are în plan să ajungă avocat, se pare că situația s-a schimbat și tânăra s-a reorientat. Acum a pornit pe un nou drum și speră să poată salva cât mai multe vieți în viitor. Cel mai mare vis al său este să devină chirurg, iar aceste proiecte din sistemul STEM reprezintă primul pas pe care l-a făcut pentru a transforma dorința în realitate.

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, iar pentru a realiza acest lucru sunt mereu în căutarea de noi oportunități STEM, pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și pe care sper să le folosesc pentru a salva vieți, într-o bună zi. Mă prefăceam că mașina pe care o construiam era pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl făceam, îmi imaginam că eram mai aproape de a salva o viață. Lucru pe care îl făceam atât în realitate, cât și în imaginația mea.”, a povestit Irina Columbeanu.

Mama ei, Monica Gabor, se mândrește cu ea de fiecare dată când are ocazia. Drept dovadă, la o fotografie publicată pe Instagram are descrierea „Binecuvântată să fiu mama ta”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @monicagabor888

La doar 15 ani, Irina Columbeanu a reușit să devină cunoscută peste hotare prin intermediul realizărilor sale, acolo unde nu contează că părinții săi sunt celebri și viața lor a apărut cândva pe primele pagini ale revistelor de scandal din România.

-----

Adolescenta locuiește în prezent cu mama ei în Statele Unite ale Americii, cu partenerul ei, Mr. Pink, și cu fiul acestuia. Irinel Columbeanu este împăcat cu decizia fiicei lui și crede că îi va fi mai ușor în viață dacă va studia într-o altă țară. El este un părinte deschis și a decis să își lase fiica să își urmeze toate visele.

Irina Columbeanu, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi. Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă.”, a spus Irinel Columbeanu pentru Kanal D.

Irina Columbeanu se pregătește pentru o carieră de succes

Fiica Monicăi Gabor trăiește și studiază în America de câțiva ani și visează să ajungă departe în viață, chiar dacă în acest moment are tot ce îți dorește și locuiește într-o vilă luxoasă în Malibu.

Chiar dacă își vede fata doar virtual, Irinei Columbeanu este foarte mândru de ea și nu se ferește să o laude de câte ori are ocazia. El a dezvăluit de curând că Irina vrea să fie avocat și a început deja să muncească pentru această profesie de succes, care este foarte grea și necesită mult timp de pregătire. Acesta a spus și că fiica lui voia să fie medic atunci când era mai mică, dar după ce a înțeles ce i se potrivește mai bine, a decis că trebuie să fie avocat.

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat.”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Playtech.

De asemenea, fostul milionar a spus cu mândrie că fiica sa îl moștenește și scrie o carte, având în vedere că și el este pasionat de literatură și își va lansa un volum intitulat „Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

„Nu cunosc ce scrie Irina, o voi citi cu interes când o să o termine, nu am încercat să aflu. Fiind și eu autor, știu cum e. Nici ea nu-mi cere mie sfaturi, nici eu ei. Orice autor, nu vrea să dezvăluie nimic, până nu apare. În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau.”, a povestit acesta pentru sursa menționată.

Irinel Columbeanu și fiica sa Irina

Irinel Columbeanu a vorbit și despre cartea lui, care va fi ceva atipic pentru că va conține un cod QR, la fel ca la certificatul verde. Prin scanarea acestui cod, cititorii vor avea acces pe telefonul mobil la un filmuleț despre un pasaj din volumul său, și anume aventura din America a lui Irinel Columbeanu alături de prima sa iubită celebră, Romanița Iovan.

„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde. Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră. Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie. Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod QR, care se va tipări în paginile cărții.”, a dezvăluit afaceristul pentru Playtech.

Monica Gabor și fiica ei Irina Columbeanu

În prezent, atât Irinel Columbeanu cât și Monica Gabor sunt fericiți și împliniți când privesc la realizările fiicei lor. Irina s-a adaptat în noua familie și se înțelege foarte bine cu fratele ei vitreg, Anthony, și cu partenerul mamei sale, Mr. Pink. Cei patru petrec timp prețios împreună și au parte de activități de grup interactive, semn că totul merge bine, chiar dacă de multe ori s-a zvonit că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit.

Citește și: Irinel Columbeanu a ajuns să-i ceară bani fostei soții, Monica Gabor

Surse foto: InstagramInstagramInstagramInstagram

Surse articol: LibertateapentrufemeiBziPlaytechVivaLibertateaImpactClick

Articolul urmator
Povestea uluitoare de viață a lui Melody Thomas Scott. Cum a ajuns una dintre figurile emblematice ale seriei „Tânăr și Neliniștit”
Povestea uluitoare de viață a lui Melody Thomas Scott. Cum a ajuns una dintre figurile emblematice ale seriei „Tânăr și Neliniștit”
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.