Destinul Zinei Dumitrescu, Mama modei din România. A iubit moda mai mult decât propria viață

Destinul Zinei Dumitrescu, Mama modei din România. A iubit moda mai mult decât propria viață
Alida Enache

Este cunoscută drept ”Mama modei românești” și a fost una dintre cele mai plăcute și strălucitoare prezențe din industrie timp de foarte mulți ani. Zina Dumitrescu și-a dedicat întreaga viață carierei sale, iar în dragoste nu a avut niciodată noroc. După trei mariaje eșuate și o tragedie cumplită, a ajuns singură, tristă și deprimată într-un azil de bătrâni, unde și-a dat ultima suflate la 82 de ani.

Zina Dumitrescu a avut o viață demnă de un scenariu de film... dramatic. Celebra creatoare de modă și-a dedicat existența carierei sale, iar în iubire nu a avut niciodată succes. Bărbatul pe care l-a iubit din toată inima s-a stins cu mult timp înaintea ei și a lăsat-o singură și disperată. După ce a încercat să se sinucidă de mai multe ori, a ajuns într-un azil de bătrâni, unde și-a dat și ultima suflare.

Ultimii ani din viața ei nu au fost deloc frumoși și liniștiți, ci mai degrabă triști și chinuitori. Află din galeria foto tot ce trebuie să știi despre ”Mama modei românești”! Vezi care au fost cele mai întunecate episoade din viața sa!

Citește și: Dramele neștiute din viața Monicăi Davidescu. A rămas fără mamă la vârsta de trei ani și a aflat că i-a murit tatăl înainte de a urca pe scenă

A scris istorie în industria modei Vezi galeria foto » A lansat nume celebre din industrie A refuzat să lucreze cu Elena Ceaușescu

Surse foto: YoutubeYoutubeYoutubeYoutube, Instagram, Instagram

Surse articol: Antena3, Retetesivedete, Spynews

Articolul urmator
Cât de mult s-a schimbat Radu Ștefan Bănică! Tânărul a împlinit 21 de ani și seamănă tot mai mult cu tatăl său
Cât de mult s-a schimbat Radu Ștefan Bănică! Tânărul a împlinit 21 de ani și seamănă tot mai mult cu tatăl său

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.