Detaliul surprinzător din certificatul de naștere al fetiței lui Meghan Markle și a prințului Harry

Detaliul surprinzător din certificatul de naștere al fetiței lui Meghan Markle și a prințului Harry

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

La o lună după ce a venit pe lume Lilibet Diana, fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry, a fost eliberat și mult așteptatul certificat de naștere.

Au fost confirmate detalii deja știute de publicul de pretudindeni, precum faptul că micuța s-a născut pe data de 4 iunie 2021, la ora 11:40 dimineața, la spitalul "Santa Barbara Cottage", din Santa Barbara, California.

Însă un amănunt surprinzător, ce are legătură cu denumirile oficiale ale ducilor de Sussex, a atras atenția tuturor. Potrivit jurnaliștilor de la revista People, care au obținut o copie a certificatului, Meghan Markle nu și-a folosit titul regal. În cadrul acestuia, în dreptul prenumelui lui Harry este scris "Duce de Sussex", iar al celui de familie, "Alteța Sa Regală". Cu toatea acestea, în cazul lui Meghan, titlul său regal lipsește cu desăvârșire, fiind trecută doar Rachel Meghan Markle.

meghan markle zambeste larg, in timp ce printul harry o priveste dintr-o parte

Situația este în totală opoziție cu cea a fiului lor, Archie, al cărui certificat de naștere a fost făcut public la 11 zile după nașterea sa de pe data de 6 mai 2019. Numele lui Harry este scris ca "Alteța Sa Regală Henry Charles Albert David, Duce de Sussex", în timp ce Meghan este "Rachel Meghan, Alteța Sa Regală, Ducesa de Sussex". În plus, ocupațiile lor nu au fost furnizate pe documentul legal, spre deosebire de cel al lui Archie, când acestea erau enumerate ca "Prinț și Prințesă a Regatului Unit".

Citește și: Totul despre cetăţenia fiicei prinţului Harry şi a lui Meghan Markle, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor

Schimbarea a survenit în urma faptului că Harry și Meghan au renunțat la îndatoririle lor oficiale din cadrul Familiei Regale, anunțul fiind făcut în ianuarie 2020. O altă consecintă a plecării lor este că cei doi, deși au primit dreptul din partea reginei de a-și păstra titlurile de duce și ducesă de Sussex, nu le mai folosesc.

Lilibet Diana este a opta în linia de succesiune pentru tronul britanic și, la fel ca fratele său mai mare, nu deține un titlu regal. Cu toate acestea, când bunicul lor, prințul Charles, va deveni rege, ei vor moșteni automat titlurile de prinț și prințesă, în calitate de nepoți ai viitorului monarh.

Surse articol: Popculture / Vanityfair / MarieClaire

Surse foto: Getty

Articolul urmator
Incredibila poveste de viață a lui Robert Downey Junior: a pierdut totul din cauza dependențelor, dar s-a ridicat din propria cenușă ca o pasăre Phoenix
Incredibila poveste de viață a lui Robert Downey Junior: a pierdut totul din cauza dependențelor, dar s-a ridicat din propria cenușă ca o pasăre Phoenix
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?
Incepe quiz
Ce daruri ți-au oferit ursitoarele la naștere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.