Diagnostic cumplit pentru Cătălin Botezatu: cancer de colon!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Unul dintre cei mai cunoscuți și inflluenți bărbați din România, Cătălin Botezatu, a primit un diagnostic înfiorător de la medici: are cancer de colon! Mai exact, designerul în vârstă de 52 de ani are o tumoră foarte mare pe colon și a fost supus unei intervenții chirurgicale în Turcia. Medicii i-au extirpat jumătate din intestin. După operație, creatorul de modă a mai fost supus încă unei proceduri - de chimioterapie hipertermică, prin care orice fel de infecție din organism este eliminată.

„M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți! Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul”, a declarat Botezatu pentru Teo Show.

Potrivit unei cunoștințe de a designerului, „operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”.

Articolul urmator Are sau nu Cătălin Botezatu intervenții estetice? Designerul a răspuns ferm

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.