Diagnostic cumplit pentru Cătălin Botezatu: cancer de colon!

Diagnostic cumplit pentru Cătălin Botezatu: cancer de colon!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Unul dintre cei mai cunoscuți și inflluenți bărbați din România, Cătălin Botezatu, a primit un diagnostic înfiorător de la medici: are cancer de colon! Mai exact, designerul în vârstă de 52 de ani are o tumoră foarte mare pe colon și a fost supus unei intervenții chirurgicale în Turcia. Medicii i-au extirpat jumătate din intestin. După operație, creatorul de modă a mai fost supus încă unei proceduri - de chimioterapie hipertermică, prin care orice fel de infecție din organism este eliminată.

„M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți! Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul”, a declarat Botezatu pentru Teo Show.

Potrivit unei cunoștințe de a designerului, „operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”.

Articolul urmator
Cătălin Botezatu i-a criticat dur pe soții Iohannis pentru ținutele alese la încoronarea regelui Charles! "Nu punem un lănțișor cu cruciuliță.”
Cătălin Botezatu i-a criticat dur pe soții Iohannis pentru ținutele alese la încoronarea regelui Charles! "Nu punem un lănțișor cu cruciuliță.”

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.