Nu Skin

Dragoste predestinată! "Firicel" din Las Fierbinți și-a întâlnit aleasa inimii de la 16 ani! Ce familie frumoasă au acum!

Cristina Gherghina

Toma Cuzin este actorul român care aduce mereu zâmbetul pe buze românilor prin personajul Firicel, pe care acesta îl interpretează în serialul de comedie "Las Fierbinți". De curând a împlinit vârsta de 43 de ani și se poate mândri cu o poveste de viață uluitoare.

Viața l-a purtat pe îndrăgitul actor în diverse locuri, iar în viața reală, Toma Cuzin pare a fi un personaj de film. A  lucrat pe șantier, a fost miner și a fost chiar și dansator la "Doina Gorjului" înainte de a deveni actor. Prin ambiție și multă muncă, Toma Cuzin și-a văzut visul împlinit cu ochii. Însă actorul nu se simte împlinit doar la capitoul carieră, ci și pe plan sentimental. Nu foarte multă știe, dar acesta are o familie frumoasă și iubește aceeași femeie de la vârsta de 16 ani. 

Cum a ajuns să îl joace pe Firicel din Las Fierbinți

Cum a ajuns să îl joace pe Firicel din Las Fierbinți

"Mi-a spus de el Dragoş Bucur. Am dat probă, nu ştiam ce se întâmplă, am venit cu o propunere de abordare a textului, am venit cu ceva în plus, m-am gândit dincolo de textul de la probă şi asta le-a plăcut la mine. De exemplu, în primul sezon, personajele jucate de mine şi de Adrian Văncică erau secundare, eu trebuia să apar doar în trei episoade, dar mi-am făcut bine treaba. Eu am muncit cu sufletul, nu cu creierul", a povestit actorul despre personajul pe care îl interpretează în serialul "Las Fierbinți".

Sursă foto: Facebook 

"Nu mă aşteptam la un asemenea succes"

"Nu mă aşteptam la un asemenea succes"

Îndrăgitul actor Toma Cuzin îl joacă pe Firicel din anul 2012 și potrivit lui, nu se aștepta să aibă atâta succes, având în vedere că acest personaj era unul secundar la început. 

Talentul său i-a făcut pe oameni să îl simpatizeze, iar personajul din Las Fierbinți i-a deschis actorului multe portițe. 

"Mi l-am asumat, mi-am asumat orice. Dacă se termină serialul, voi face altceva, chiar dacă în memoria colectivă poate voi rămâne Firicel. Dar oamenii uită mult mai repede azi decât acum 20-25 de ani, pentru că au acces la mult mai multe informaţii şi lumea se schimbă mult mai repede. Nu mă aşteptam la un asemenea succes, nu mi l-am asumat şi nu cred că mi-l voi putea asuma vreodată. Dar e mult spus succes, am căpătat un anumit tip de popularitate, iar pentru asta nu eşti pregătit niciodată. Eşti pregătit poate doar dacă asta îţi doreşti dintotdeauna. Eu încă n-am învăţat să fiu omul de succes. După <<Las Fierbinţi>> am făcut <<Aferim>>, am făcut <<Comoara>>, <<Bucureşti Non-Stop>>, <<Pronunţare>>, <<Moromeţii>>", a spus actorul Toma Cuzin într-un interviu pentru Adevărul

Sursă foto: Facebook 

"Din mină, am plecat direct dansator la Doina Gorjului"

"Din mină, am plecat direct dansator la Doina Gorjului"

Actorul Toma Cuzin are o viață demnă de un film. De-a lungul anilor acesta a avut mai multe meserii, iar fiecare experință din viața l-a ajutat să devină omul care este în prezent. 

Toma Cuzin a povestit pentru Adevărul cum a lucrat pe șantier, în mină, iar apoi a ajuns să danseze la  "Doina Gorjului". 

Acesta a povestit cum în anul 1991 a intrat la un liceu electro mecanic, cu profil de reparații și întreținere utilaje și utilaj mecanic. După terminarea liceului, Toma Cuzin s-a angajat imediat la o mină din dorința de a lucra cu carte de muncă. A lucrat acolo timp de un an și două luni, iar apoi a ajuns să danseze la Doina Gorjului. 

"Am plecat de la mină ca să-mi schimb meseria, să fac altceva, altceva care credeam eu că mă va ajuta şi uman, nu numai în evoluţia socială. Voiam să cresc şi emoţional, nu doar financiar. Şi am găsit un loc care să mă ajute să evoluez şi sufleteşte, care mă punea faţă în faţă cu un alt tip de emoţie", a povestit actorul. 

Sursă foto: Facebook 

Iubește aceeași femeie de la vârsta de 16 ani

Iubește aceeași femeie de la vârsta de 16 ani

Povestea de iubire dintre Cristina și Toma Cuzin a început pe vremea când actorul avea doar 16 ani, iar de atunci nu a mai ochi pentru altă femeie. "Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor", a povestit actorul pentru Adevărul

Soția sa este artist plastic și împreună au doi copii, o fetiță și un băiețel și formează o familie fericită. În anul 2015, cei doi soți au jucat, împreună cu fiul lor Nicodim,  în pelicula "Comoara", regizată de Corneliu Porumboiu.

Sursă foto: Imgur 

Surse foto: Facebook; Imgur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta