Dragostea pentru moda dureaza mult peste 3 ani cu Molecule F

Dragostea pentru moda dureaza mult peste 3 ani cu Molecule F

Redactor Divahair.ro

Pentru a sarbatori 3 ani de design romanesc de calitate, marca Molecule F, anul acesta ne-am concentrat pe o petrecere restransa si am invitat un cerc select de iubitori ai creatiilor romanesti autentice si parteneri, in cadrul unei receptii in care distinctia si rafinamentul si-au dat intalnire.

In aerul rarefiat al terasei Victoriei din cadrul Athenee Palace Hilton, intr-o seara usor capricioasa de vara, prevestitoare de prosperitate, am fost alaturi de un crowd exclusivist, care a reusit sa acapareze toate bliturile din oras, chiar si pe cele de pe cer. Editori de moda si presa de specialitate, colaboratori si vedete care apreciaza designul romanesc, oaspetii Molecule F au fost intampinati pe acorduri de pian in foaierul etajului 1, deasupra agitatiei urbane a Caii Victoriei, echilibrul perfect intre citadin si relaxat.

  

Cocktail-urile usoare Campari, au fost accesoriul chic, racoritor, perfect. Florile albe oferite de Purple Flowers & Events au conturat fin cadrul festiv, marcand delicat ideea de feminitate.

Petrecerea aniversara Molecule F a reusit sa stranga la un loc unele din cele mai importante prezente, persoane publice, vedete si parteneri, alcatuind un grup omogen si select de oameni, care recunosc si apreciaza calitatea.

  

Pentru ca dragostea pentru moda dureaza mult peste 3 ani, Molecule F ramane un stabiliment al creatiilor romanesti autentice, un cautator al valorii veritabile, o platforma de promovoare a designului romanesc de calitate.

  

3 ani Molecule F inseamna consolidarea eforturilor de a constitui o entitate dinamica, dar stabila, un liant intre iubitorii de creatii autohtone si piesele romanesti de designer. Si pentru ca Molecule F gandeste local, extinzand viziunea global, casa Molecule F este oriunde exista gust, oriunde exista incredere in sine, oriunde exista stil si, deloc de neglijat, o conexiune de internet. Bine conectati la realitatile new media, la Molecule F tehnologia este o prioritate, motiv pentru care inca o data, Intel a fost alaturi de noi.

Articolul urmator
Carmen Tănase este văduvă de peste 22 de ani. Ce mărturisiri emoționante a făcut acum despre pierderea soțului
Carmen Tănase este văduvă de peste 22 de ani. Ce mărturisiri emoționante a făcut acum despre pierderea soțului

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.