Drama din viața soțului Simonei Halep: ce nu știa nimeni despre Toni Iuruc

Drama din viața soțului Simonei Halep: ce nu știa nimeni despre Toni Iuruc

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Toată lumea s-a întrebat de ce tatăl lui Toni Iuruc nu a fost prezent la cel mai mare eveniment din viața fiului său, nunta cu Simona Halep.

Adevărul din spatele acestei absențe este sfâșietor. Tatăl lui Toni Iuruc a murit cu aproximativ 11 ani în urmă, după o luptă grea cu o boală nemiloasă.

Toni Iuruc si Simona Halep la cununia civila

Sursa foto Instagram

Ce este cu adevărat șocant și tulburător este faptul că unul dintre cei mai buni prieteni ai soțului Simonei Halep, Alex Zamfir, care îi este și partener de afaceri, a visat că acesta va muri cu numai o săptămână înainte de tragicul moment. Mărturisirea a fost făcută pe bărbat, pe blogul lui personal, ”Cel mai bun tată”:

”Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez. Știu că suna ca un c**, dar când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut

prost. Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui. El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care a murise (nu murise la momentul visului).
Vine Toni la mine și îmi zice:

– F***-te-n g***, Zamfire, cu visul tău! Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic?

– Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun… Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi:

– Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun! M-am gândit un pic.. – Da, așa e. Și am continuat să râdem amândoi. Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

De la moartea tatălui său, mama lui, Genica Iuruc, a refuzat să își mai refacă viața alături de un alt bărbat și și-a concentrat toată atenția pe afacerile familiei, pe care le conduce impecabil.

Soacra Simonei Halep deține o firmă care are în proprietate mai multe spații în București pe care le închiriază în schimbul unei sume lunare. Pe deasupra, ea are și un bloc pe Aleea Privighetorilor, aproape de Grădina Zoologică din Băneasa și câteva terenuri în Otopeni, unde a construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Articolul urmator
Andreea Antonescu știa că e însărcinată înainte de plecarea la America Express? Ce acuzații îi aduce fostul partener
Andreea Antonescu știa că e însărcinată înainte de plecarea la America Express? Ce acuzații îi aduce fostul partener
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.1 (30)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.