Drama prin care a trecut Anca Serea cu primul soț. A murit de leucemie, la doar 36 de ani

Drama prin care a trecut Anca Serea cu primul soț. A murit de leucemie, la doar 36 de ani

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Despre Anca Serea se știe că are o viață împlinită, cu un chip de invidiat, o carieră în televiziune și o familie frumoasă, alături de cântărețul Adrian Sînă și cei șase copii minunați. Puțini știu însă că primul soț al vedetei a fost răpus de o boală necruțătoare, când avea doar 36 de ani. Alături de omul de afaceri Filip Poplingher, Anca Serea a trăit ani buni, având cu el doi copii, David și Sarah. 

anca serea familie

Sursa foto: Pinterest

Lupta cu leucemia

În anul 2010, Filip s-a stins din viață, după o luptă grea cu o boală crâncenă, leucemia, care a durat trei ani. Anca Serea povestește: „Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile, analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul nopții, nimic altceva”.

anca serea fostul sot

Sursa foto: Pinterest

Tratamentele din America și India nu au dat roade, iar Filip a murit, lăsând în urmă o soție sfâșiată de durere și pe cei doi copilași, de 9 și 3 ani.

Credința i-a dat putere Ancăi Serea

„Am învățat să privesc moartea ca fiind ceva normal”, mărturisea vedeta la Antena Stars. După aproape un deceniu de căsnicie fericită cu Filip, dispariția lui fulgerătoare a fost o traumă peste care a trecut cu greu. Ultimii trei ani petrecuți prin spitale au adus-o la capătul puterilor.

Au mers la peste 30 de medici, de la cele mai prestigioase clinici din SUA. Au cerut chiar și ajutorul vracilor din India. Încercările prin care a trecut au afectat-o fizic și psihic pe Anca Serea, iar cheltuielile au fost imense: mai mult de 200.000 de euro pentru tratamente și călătorii.

Dar toate acestea au rămas fără niciun rezultat. Filip s-a stins din viață sub privirile ei, lăsând-o cu o durere imensă în suflet. Numai credința a salvat-o: „Vreau să cred cu încăpățânare chestia asta... că undeva, cândva, ne vom întâlni cu toții”, mărturisește Anca. 

Amintirile frumoase i-au vindecat sufletul

„Am trecut peste durerea aceea. Încerc să-mi aduc aminte de lucrurile frumoase și de anii aceia pe care i-am trăit alături de un om minunat”, declară vedeta. 

Soarta i-a dăruit vindecarea în persoana lui Adrian Sînă, pe care l-a întâlnit când lucra ca reporter la un post muzical și i-a luat un interviu. Cântărețul a fost fascinat de frumusețea ei, dar dragostea lor avea să înceapă abia peste patru ani, când s-au reîntâlnit la un bar.

anca cu adrian

Sursa foto: Pinterest 

„În sufletul meu era furtună la vremea aceea”, mărturisește Anca, iar Adrian nu a avut o misiune ușoară. Dar nu a dat niciodată înapoi. În plus, s-a întâmplat un lucru minunat, care a făcut-o fericită pe Anca: Adrian a fost acceptat imediat de copii. Deși între ei doi nu a fost dragoste la prima vedere, Adi Sînă a devenit, încet-încet, omul înaintea căruia Anca și-a deschis inima și pe care a învățat să se bazeze. 

anca si familia

Sursa foto: Pinterest

„M-a cucerit cu bunătatea lui”, mărturisește Anca Serea, care este acum mămica a șase copii extraordinari, alături de bărbatul pe care a ajuns să-l iubească din tot sufletul. 

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Dramele neștiute din viața Monicăi Davidescu. A rămas fără mamă la vârsta de trei ani și a aflat că i-a murit tatăl înainte de a urca pe scenă
Dramele neștiute din viața Monicăi Davidescu. A rămas fără mamă la vârsta de trei ani și a aflat că i-a murit tatăl înainte de a urca pe scenă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.